Castiga cu Glamour- Centre remodelare corporala

13
1788

Vă spuneam că am o surpriză pentru voi. Știu că de-abia a trecut Crăciunul și mesele au fost pline de bunătăți de la care nu ne-am putut abține. La fel va fi și de Revelion cel mai probabil… Însă o norocoasă sau un norocos din București va avea ocazia să încerce serviciile Glamour-Centre de remodelare corporală!

O norocoasă sau un norocos, deoarece concursul se adresează femeilor și bărbaților, va profita de servicii în valoare de 150 de lei la Salonul Glamour Victoriei.

Iată ce trebuie să faceți pentru a vă înscrie în concurs:

1. Să fiți fani ai paginilor Glamour-Remodelare Corporală și Beauty by Jules.

2. Să dați share acestei poze pe wall-ul personal. ( doar click pe Share/Distribuie)

3. Să comentați la acest articol, menționând numele cu care sunteți fan al celor două pagini și să îmi spuneți de ce vă doriți să câștigați voucherul.

Înscrierile în concurs se încheie pe 29 decembrie, pe 30 decembrie va fi extras și anunțat câștigătorul, cu ajutorul unui soft de randomizare.

Notă:Voucherul are valabilitate de 2 luni și poate fi folosit doar la Salonul Glamour Victoriei. După extragerea câștigătorului, datele acestuia vor fi comunicate salonului și se poate face programarea pentru serviciul/serviciile dorite. Salonul lucrează până pe 30 decembrie, reluându-și activitatea în data de 9 ianuarie.

Baftă!

L.E.: În urma extragerii, al cărei filmuleț îl găsiți aici, câștigătoare este Carmen Leahu! Felicitări!

Aștept un email cu datele tale la adresa contact@beautybyjules.com

13 COMENTARII

 1. Ana-Costina Constantinescu

  De ce? Pentru ca doresc sa imi remodelez trupul, sa testez noi tehnici si asta intr-un salon de renume, cu personal ultraspecializat! M-am saturat de mini-saloanele cu preturi exorbitante si cu servicii deloc calitative! De maseurii care iti spun ca iti fac masaj anticelulitic… si cand colo te framanta ca pe o coca… fara niciun rost!

 2. Nume FB: Suzana Grigoras
  Share: http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=329322120429316&id=1144295429
  Dupa 3 luni de munca la foc automat, intinzandu-mi nervii chiar si 60 de ore pe saptamana, iata ca a venit concediul de sarbatori. oficial, s-a instalat numai de 2 zile, daca pun la socoteala si roboteala din bucatarie. Dupa un somn lung si binemeritat, mi-au ramas dorintele de a ma simti minunat de Revelion. Asa ca a ma relaxa la Glamour este o idee excelenta. Ar fi intr-adevar minunata o imachetare ori un masaj relaxant. Multumesc pentru oportunitate si mult succes pe mai departe!

 3. Georgiana Dana Zamfir

  Imi doresc acest voucher deoarece am auzit lucruri bune despre acest centru si mi-ar placea sa incerc cateva proceduri la ei.
  Multumesc!

 4. Numele de pe facebook: Florentina Tatiana Matei

  Imi doresc sa castig acest voucher deoarece nu am mai fost niciodata la un masaj anticelulitic si chiar as vrea sa vad rezultatele acestuia, stiind ca este unul dintre cele mai bune metode de a scapa de aspectul de „coaja de portocala”.

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.