Castiga cu Efis!

0
823

Ieri vă spuneam că voi da drumul unui nou concurs. Ei bine, de data aceasta sponsorul este magazinul de produse cosmetice naturale Efis, iar premiul constă într-o mascara 100% Pure Cosmetics, în nuanța Ceai negru și un unt de corp de mango, de la Akamuti.

Concursul se desfășoară pe pagina de Facebook a blogului. Tot ce trebuie să faceți pentru a vă înscrie este să fiți fani ai paginii blogului și a paginii EFIS, apoi să dați share la această postare, iar la final să introduceți un comentariu la poză.

Simplu, nu?

Efis comercializează produse cosmetice naturale, de la 100% Pure Cosmetics și Akamuti. Blogul magazinului conține articole informative pe care chiar vă recomand să le citiți, puteți afla mai multe despre tenul vostru și cum să îl ingrijiți.

De asemenea, pentru toți cei care vor să comande produse de la EFIS în această perioadă ( și știu că aveți și voi multe cadouri de făcut, iar orice bănuț contează) pot folosi codul 451263, pentru a obține o reducere de 10% la comenzi, toată luna decembrie.

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.