Au început reducerile la New Look

6
1282

Știți deja că îmi plac rochițele de la New Look, pentru că v-am arătat achizițiile mele. Ba chiar zilele trecute am fost cu o prietenă prin AFI și mi-am făcut un wishlist cu ce mi-ar mai plăcea, mai ales că au început și reducerile.

Dacă weekendul acesta îl petreceți la B’EstFest, atunci trebuie neapărat să treceți pe la standul Ambition.ro și să vă luați flyerul pentru tombola New Look.

Tot ce trebuie să faceți apoi este să mergeți la unul dintre cele două magazine New Look din București, până pe 2 august, să profitați de reducerile de până la 70%  ( înscrierile în tombolă se fac indiferent de suma cheltuită).
Pe 3 august se extrag cele două câștigătoare ale voucherelor de 500 de lei, care pot fi folosite până la sfârșitul lui august.

Dacă vreți să vă faceți o idee ce găsiți prin magazine, aruncați o privire prin albumele New Look de pe Facebook.

Eu îmi sărbătoresc ziua de naștere în weekend și planuri pe la B’EstFest nu am – de fapt nu am niciun plan încă- dar sună bine oferta New Look, nu?

6 COMENTARII

    • Da, da 🙂 Cu 500 de lei, în perioada reducerilor poți să-ți mărești considerabil garderoba. Am văzut rochițe la 55 de lei. Păcat că mărimea mea se cam duce prima, în general 🙂

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.