Premii comentarii luna septembrie

28
3304

Cum vă anunțam luna trecută, luna septembrie este ultima lună în care premiez comentatorii activi. Am decis să pun capăt temporar acestui sistem de recompensare a cititorilor fideli pentru ca îmi doresc să modific anumite lucruri, deci „programul” va fi reluat la un moment dat, într-o altă formă. Pot decide oricând să premiez fără să anunț fetele care interacționează constant pe blog, vă urmăresc constant activitatea tuturor.

Top 10 Comentatori Beauty by Jules Septembrie

Luna aceasta premiantă este Alexandra Gita. A fost cea mai activă comentatoare, i-am urmărit activitatea, am purtat ceva discuții, și pachetul conține produsele de mai jos.

Premiu comentatori luna septembrie Beauty by Jules

Au fost 35 de persoane care au introdus minim 5 comentarii pe blog în luna septembrie. Pentru încurajarea comentariilor primește un pachet cu  mică recompensă și Cornelia.

Premiu incurajare comentarii Beauty by Jules Septembrie

Iar acesta este premiul Corneliei.

Premiu incurajare comentarii Beauty by Jules

În perioada următoare voi pregăti însă tot felul de concursuri pe paginile de socializare (Facebook, Instagram) și vă invit să le urmăriți. Voi transforma programul de premiere al comentatorilor într-un program de „community blogging” în speranța că voi găsi printre voi persoane dispuse să testeze și să împărtășească apoi cu restul comunității experiența cu produsele din dulapul meu cosmetic. Detalii complete atunci când voi reuși să mă mobilizez.

Profit de ocazie să vă anunț și de faptul că site-ul va intra în mentenanță astăzi, 13.10.2014 începând cu ora 20.30 și că vor fi câteva ore în care nu va putea fi accesat. Schimb serverul pentru a îmbunătăți timpii de încărcare și de reacție a site-ului, altfel nu va fi nicio altă schimbare. Veți găsi de mâine aceeași temă, aceleași articole.

Aștept cu mare drag adresele de livrare ale celor două premiante pe adresa contact@beautybyjules.ro

28 COMENTARII

 1. Felicitari castigatoarelor! Iuliana,imi pare rau ca nu am mai fost activa. Ti-am trimis mesaj de cand am primit atunci premiul,dar nu mi-ai rapsuns,deci nu cred ca l-ai vazut.
  Eu intre timp m-am casatorit si am fost in luna de miere,de asta am lipsit de pe blog.

  • Alexandra, dacă mi-ai trimis pe email e posibil să fi intrat în spam răspunsul meu, se mai întâmplă chiar și atunci când nu dau eu startul conversației. Eu parcă țin minte că ți-am răspuns 🙂
   Felicitări, casă de piatră! Și sper că te-ai simțit extraordinar în luna de miere 🙂

    • Bună, Alexandra, ți-am răspuns un pic mai devreme. În comentariu vorbeam de alt email, ultimul mi-am dat seama astăzi că nu fusese trimis, era de pe telefon.
     Poate reușim să ne sincronizăm zilele următoare.

 2. felicitari fetelor …numai produse de produse..:) ma uitam si la mine si ma minunam…cand am scris eu 111 ( ce numar interesant ) 😀 😀 comentarii??? nu-mi vine sa cred :))))

 3. Felicitari castigatoarelor!
  Ideea cu testarea mi se pare foarte buna…sa vedem ce zic si alte femei despre un produs anume :).
  I’m in :D!

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.