Prânz pentru piele cu Mr. Bones [CONCURS KIEHL’S]

8
4163

Anul trecut mi-am ascuns ziua de naștere pe Facebook, însă tot am avut parte de câteva surprize de-a dreptul memorabile. Colegul meu de bancă din generală m-a găsit pe Facebook să-mi spună „La mulți ani!”, și asta în condițiile în care de peste 15 ani nu am mai avut contact, iar eu între timp mi-am schimbat și numele de familie. Anul acesta, pot spune că surprizele s-au ținut lanț, o mulțime de oameni dragi venind la cafenea să mă vadă și să-mi ureze toate cele bune.

Însă unele personaje nu se pot mișca așa de ușor, așa că una dintre întâlniri, cu Mr. Bones, s-a produs în „casa” sa din primul magazin Kiehl’s din România. Un fel de „prânz”, dar pentru pielea mea, pentru că invitatul principal a fost tenul meu. Am primit flori și cadouri de la Mr. Bones, însă cel mai important este faptul că am aflat exact starea pielii mele la stația de testare.

Consultanții Kiehl’s sunt foarte-foarte bine pregătiți, după cum aveam să aflu. Am purtat discuții ample despre îngrijirea tenului, ingrediente și chiar am testat produsele recomandate. În mod normal consultația durează doar 5 minute, dar „setea” mea de informație nu a deranjat-o deloc pe Andreea, care mi-a răspuns absolut tuturor întrebărilor. Și nu, nu am reușit deloc-deloc să o prind pe picior greșit.

Am aflat că tenul meu este într-adevăr mixt, cu tendință de uscare pe conturul feței. Deși purtam machiaj, Andreea a știut să interpreteze exact testerele de hârtie, astfel încât nu am primit verdictul de „gras”, cum mi s-a mai întâmplat. Hidratarea a fost măsurată cu ajutorul unui aparat. În mod normal, gradul ideal de hidratare a tenului ar trebui să fie de 60%. Nu stau foarte rău, în sensul că nu sunt foarte deshidratată, însă pielea mea, cu un grad de hidratare de doar 31%, are nevoie în mod clar de ajutor pentru a atinge nivelul optim. Am la dispoziție Ultra Facial Cream, cu extracte de glicoproteine glaciale și plante deșertice pentru a o ajuta să facă față caniculei și să absoarbă cantitatea de apă necesară chiar din mediul înconjurător, transformând-o în hidratare pentru piele.

Consultanta in magazinul Kiehl's

M-a surprins produsul de curățare cu Centella Asiatica. Special destinat tenului sensibil, poate fi folosit asemenea unui demachiant clasic, cu ajutorul dischetelor demachiante, însă și ca un gel de curățare, pe tenul umezit în prealabil. Inodor, incolor, este blând și ador faptul că-l pot folosi cu sau fără apă, în funcție de necesitate.

Încă de la prima atingere m-am îndrăgostit de BB Cream. Pe numele său complet BB Cream Actively Correcting and Beautifying with SPF 50PA+++, este unul dintre cele mai interesante balsamuri corectoare cu protecție înaltă pe care le-am încercat. Cu o textură potrivită, nici foarte densă, dar nicidecum fluidă, oferă nu doar adaptare la nuanța tipului de ten, însă formula cu vitamina C ajută la corectarea imperfecțiunilor. BB Cream Kiehl’s este disponibil în 4 nuanțe (Fair, Fair/Light, Light, Medium) și este formulat pentru a oferi hidratare întreaga zi, fără a conține parabeni, parfum, silicon sau uleiuri minerale. Și da, a devenit produsul meu favorit în perioada aceasta, nuanța Fair mi se potrivește mănușă.

Kiehl's - Solutii dermatologice din 1851

Mai am de încercat Over-Night Biological Peel, un produs pe care îl prefer scrub-urilor sau produselor de gomaj. Lipsa somnului, oboseala acumulată în ultimele luni în care am funcționat la foc-automat de luni până luni, fără măcar o zi de pauză completă, își cam spun cuvântul. Pielea mea a devenit ternă, porii au început din nou să fie ușor dilatați, iar lipsa îngrijirii complete (rutina mea de îngrijire conține doar elementele de bază în ultima vreme) a cam lăsat urme pe tenul meu. Nu vă mai spun de crema pentru conturul ochilor cu Avocado, pentru că urmează review-uri ample pentru fiecare dintre produsele pe care le testez în perioada aceasta.

Așa cum v-am mai povestit și atunci când s-a deschis magazinul, de peste 92 de ani Kiehl’s funcționează pe principiul “testează înainte să cumperi”. Reprezentanții din magazin au cunoștințe farmaceutice, urmând tradiția companiei. Fiecare ședință de consultanță durează doar 5 minute (dacă nu vă intindeți la vorbă și aveți întrebări multe, ca mine) și la final plecați și cu 5 mostre pentru a încerca produsele recomandate.

Vizita in magazinul Kiehl's Romania

Și am o super-propunere pentru voi! Vă ofer două rutine complete de îngrijire Kiehl’s formate dintr-o cremă de față și un produs de curățare a tenului, plus un șampon și un produs de îngrijire a corpului (acestea două din urmă în format de călătorie, de 65 ml).

Ce trebuie să faceți pentru a câștiga:

1. Să fiți fani ai paginii Kiehl’s România.

2. Să vizitați magazinul Kiehl’s din Afi Cotroceni pentru o consultație de 5 minute. Astfel veți descoperi exact ce cremă și ce produs de curățare vi se potrivesc, iar în cazul în care veți câștiga, veți primi produsele adaptate nevoilor tenului vostru.

Notă: în urma consultației veți primi o fișă personalizată, cu produsele recomandate. Păstrați-o bine sau faceți-i o poză, astfel încât la final, când anunț câștigătorii, să mi-o puteți trimite pe email și să primiți exact produsele recomandate în urma consultației.

3. Să vă faceți un selfie cu Mr. Bones și să încărcați poza pe wall-ul blogului Beauty by Jules.

Selfie with Mr. Bones

Mai sus aveți un exemplu de poză cu Mr. Bones. V-am spus eu că este prietenos!

Pentru a ușura extragerea celor doi câștigători (și da, bărbații sunt și ei bineveniți în concurs) o să vă rog să completați și formularul de mai jos.

a Rafflecopter giveaway

Știu prea bine că limitez participarea la concurs în favoarea celor care locuiesc în București sau în apropiere, însă poate cea mai importantă parte a conceptului Kiehl’s este consultanța personalizată. Când vine vorba de produse de îngrijire este important ca pielea să primească produsele care i se recomandă, astfel încât rezultatele să fie cele așteptate. Tocmai de aceea am decis ca perioada de desfășurare să fie de 2 săptămâni. Astfel chiar și cei care locuiesc un pic mai departe poate reușesc cumva, fiind vacanță, să facă o vizită în magazin.

UPDATE 7 august: Vă mulțumesc tuturor pentru participare. Știu că nu a fost atât de ușor să vă modificați programul cât să ajungeți în AFI și să faceți consultația. Sunt convinsă însă că ați plecat  cu ceva informații în plus din magazinul Kiehl’s.

Cei doi câștigători au fost selectați de random.org din formularul de participare și sunt afișați. Felicitări Venera Pădureanu și Cristina Larisa Leon. Vă rog trimiteți-mi pe contact@beautybyjules.ro o fotografie cu fișa pe care ați primit-o la consultație, ca echipa Kiehl’s să se poată ocupa de premii.

8 COMENTARII

    • Kiehl’s și-a clădit întregul concept pe consultanță și testare. Mie mi s-a părut fantastic că fac asta de peste 92 de ani, adică de pe vremea…străbunicii 🙂

  1. […] Produsele Kiehl’s sunt disponibile momentan doar în magazinul de brand din AFI Palace Cotroceni. Ce este însă bine de știut este că toți cei care aleg o consultație dermatologică în magazin (durează 5 minute) vor primi și mostre de produse adaptate nevoilor pielii lor. Și absolut toate produsele pot fi încercate în zona de test. De fapt, detalii despre ce înseamnă o consultație puteți citi și AICI. […]

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.