În ce costum de baie mergi la piscină?

94
12075

Vă anunțam că am câteva surprize pregătite pentru voi în perioada următoare. Concursul acesta este o surpriză și pentru mine, pentru că am descoperit astfel că Jolidon propune pentru vara 2012 costume de baie superbe, iar una dintre voi are ocazia să îl câștige pe cel preferat.

Premiul este oferit de IntimDeLux, un magazin online în care găsiți costume de baie, piese de lenjerie intimă, dar și cosmetice Mayam.

Top 3 costume de baie Jolidon preferate de mine, de pe site

Ce trebuie să faceți pentru a participa la concurs

1. Să fiți fani IntimdeLux și Beauty by Jules pe Facebook.

2. Să vă abonați la newsletterul IntimdeLux, pentru a primi ofertele și noutățile. Găsiți căsuța de abonare pe partea stângă a site-ului.

3. Să dați share statusului care anunță concursul, de aici.

4. Să introduceți un comentariu la acest articol, în care să-mi spuneți care costum de baie vă face cu ochiul. Nu uitați să-mi lăsați și numele cu care sunteți fani pe Facebook în comentariu.

5. Să completați formularul Rafflecopter de mai jos cu datele cerute.

Extra-șanse în concurs

Puteți obține zilnic 2 șanse în plus, dând share direct de pe site costumului de baie preferat, cu tag în @IntimDeLUX. Ca să fie contorizate corect șansele, nu uitați să vă întoarceți și să completați și formularul, cu linkul share-ului. Aveți grijă să fie setat „public”.

Cum dați share – click pe iconița de Facebook de sub poza costumului de baie preferat

Cum dați tag – tastați @ și apoi tastați denumirea paginii IntimDeLux. Vă va apărea în lista de pagini și cea corectă, dați click pe ea. Un tag corect aplicat va face @ să dispară și textul va deveni albastru. Verificați și că share-ul este public. Puteți include orice alt text (ex: Îmi place acest costum de la @IntimDeLux, Vreau acest costum de la @IntimDeLux, etc).


a Rafflecopter giveaway

Premiul -un costum de baie din colecția Jolidon 2012 – va fi acordat în limita stocului disponibil la momentul revendicării premiului. Costumele de baie sunt în plin sezon și este posibil ca unele dintre modele să nu se găsească pe mărimea dorită sau să dispară. Sunt sigură însă că nu va fi doar un costum de baie preferat și veți avea de unde alege unul care să vă fie pe plac.

Perioada de desfășurare a concursului este de 10 zile calendaristice. Câștigătorul va fi extras cu ajutorul random.org și va fi afișat în cadrul formularului de mai sus, așa că pe 14-15 iulie nu uitați să verificați dacă sunteți voi câștigătoarea. Premiul va fi trimis de către sponsor câștigătoarei prin Poșta Română, în mod gratuit. Dacă se dorește livrarea prin curier, se achită taxele de curierat.

Acum să văd dacă și vouă vă fac cu ochiul aceleași modele care-mi plac și mie!

Update 16 iulie: Câștigătoarea este Sibel Sibi! Felicitări! Te rog trimite-mi linkul produsul ales (model din colecția Jolidon) și mărimea pe care o dorești, împreună cu datele de livrare și un număr de telefon, la contact@beautybyjules.com pentru a le putea transmite mai departe sponsorului.

94 COMENTARII

    • Trebuie să-mi spui și ce costum îți face cu ochiul și cu ce nume ești fan pe Facebook, pentru a-ți putea identifica corect comentariul la extragere

    • Bună Andreea. Înscrierile în concurs s-au încheiat acum câteva ore, formularul Rafflecopter nu mai este activ, după cum observi în articol. De-abia a început concursul Loisir, poate te tentează colierul oferit ca premiu. Urmează și alte concursuri, așa că stai pe-aproape 🙂

    • Au fost luate în considerare și comentariile lăsate cu plugin-ul de Facebook pe blog, stai liniștită 🙂 Am anunțat și câștigătoarea puțin mai devreme.

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.