Hai cu mine în echipa albastră #MoistureMatchRo

4
1911

V-am spus că am o surpriză pentru voi săptămâna asta, nu? E mai degrabă o joacă în nuanțe de albastru, iar 5 dintre cele care intră în joc vor testa noul Moisture Match, varianta pe care o am și eu – Start afresh.

Garnier mă pune în pantofi de selecționer, ca la fotbal, așa că sunt în căutarea a 5 doamne sau domnișoare care vor să vadă pe pielea lor care sunt beneficiile cremei albastre. Click pentru mărire 🙂

Așa că, dacă sunteți în căutarea unei emulsii lejere care să vă ofere hidratare întreaga zi, dacă sunteți pasionate de aromele floral-marine și vreți să vedeți ce pot face extractul de lotus albastru și elixirul de plante, dacă vreți un ten catifelat și neted, de dimineața până seara, haideți în echipa mea!

Ca să participați la preselecție (v-am zis că joc rol de selecționer, da?) iată ce condiții trebuie să îndepliniți:

1. Să fiți mândre posesoare de ten normal spre uscat.

2. Să vă pregătiți echipamentul de antrenament. Inspiration/Dress Code: ALBASTRU. Așa că purtați albastru în orice variantă – de la machiaj la unghii, accesorii fashion sau întregi ținute, vânați poze cu flori albastre de nu-mă-uita prin parcuri, faceți poze în concediu cu marea albastră, priviți cerul prin camera telefonului și click-click-click 🙂

Aștept multe, multe poze pe conturile voastre de Instagram, cu hashtagul #MoistureMatchRo, neapărat. Ca să vă pot urmări și eu pozele și să ne inspirăm una pe alta, adăugați dacă vreți și #echipaJules, să ne cunoaștem și recunoaștem, nu? 🙂

SAU

Puteți să înscrieți poza și pe conturile voastre de Facebook, tot cu hashtagul #MoistureMatchRo (și #echipaJules, dacă vreți) dacă nu aveți/nu puteți să accesați un cont de Instagram. Înscrierea se poate face acum (din 24 iulie) și prin această metodă.

Aveți liber de la mine să asaltați și conturile de Facebook cu același hashtag, la fel și Instagram 🙂

Nu uitați orice ar fi să puneți în descrierea pozei #MoistureMatchRo și pe Facebook, și pe Instagram.

3. După ce ați postat poza pe Instagram sau pe Facebook, completați formularul de înscriere de AICI și gata, ați intrat în preselecție.

Înscrierile se fac până pe 31 iulie și în perioada 1-5 august voi publica lista celor 5 doamne sau domnișoare care au fost selecționate. Decide random.org, alegând din lista înscrierilor valide.

Întregul regulament de participare îl găsiți AICI, iar stream-ul de poze colorate este disponibil în aplicația Garnier.

Ce se întâmplă după? Am nevoie de review-uri sincere de la voi, în termen de 2 săptămâni de la primirea premiului. Mi le puteți trimite mie, pe email și voi face guest post pe blog sau le puteți posta direct pe pagina de Facebook Garnier, alegerea rămâne la latitudinea voastră.

Echiparea în ALBASTRU și hai să ne hidratăm!

4 COMENTARII

  1. Au fost tare inspirati cei de la Garnier cu concursul asta si mai mult, au fost si mai inspirati ca au indoit putin regulile initiale si au permis si facebook pe langa instagram.

    • Păi hai, atunci, nu te tentează varianta pentru ten normal? Acuș vine toamna, o să fie nevoie de hidratare un pic mai mare chiar și pe un ten mixt 🙂

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.