Primavara pe blogul Adelei cu un giveaway Benefit

4
921

Adela ne-a obisnuit deja cu giveaway-uri minunate. Si sunt sigura ca veti dori sa participati si la acesta. Sunt printre fericitele castigatoare ale ultimului ei giveaway, cu produse Ivatherm, asa ca doresc sa va incurajez sa participati, pentru ca nu se stie niciodata de unde sare „iepurele”.

De data aceasta, Adela organizeaza un concurs cu produse Benefit. Cum v-a obisnuit deja, produsul vi-l puteti alege chiar voi. Sase fericite castigatoare se vor bucura de produsul ales.

Regulile sunt simple. Sa fiti follower prin Google Friend Connect, sa fiti inscrise si la newsletter si sa introduceti un comentariu la aceasta postare. Bloggeritele sunt rugate sa preia anuntul de concurs pe blogurile personale.

Castigatoarele minunatelor produse Benefit vor fi anuntate in data de 4 martie, la timp pentru a se bucura de un cadou de 8 Martie.

Eu mi-as dori…Finding Mr. Bright. Am scris despre mini-kitul iluminator aici. Cred ca va imaginati felul in care arata tenul meu, dupa o luna de stres si lipsa acuta de timp. Incerc sa nu ratez niciun pas din rutina de ingrijire, insa…tenul meu a devenit tern, obosit, are nevoie de putin „glam” pentru a imi oferi un pic mai multa incredere.

Recunosc, am o mica obsesie legata de iluminare. Tenul meu este foarte deschis, cu subtonuri galbene si de fiecare data cand am ocazia profit de iluminatoare pentru a capata un aspect de „luciu sanatos”. Putin pe principiul „if you don’t have it, fake it”

4 COMENTARII

    • Nu se stie niciodata unde ti-e norocul. Eu stiu clar ca ma asteapta o perioada de cel putin o luna cu cearcane si ten obosit, asa ca mi-ar fi de foarte mult folos kitul, mai ales ca in momentul asta nu imi mai permit „mofturi cosmetice”

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.