Lista participante Giveaway 500 Followeri + Castigatoare campanie Iwostin

6
1948

Ieri s-au incheiat inscrierile la giveaway-ul organizat cu ocazia depasirii pragului de 500 de followeri. Iata listele de participante.

Lista de like-uri acumulate de participantii pentru premiul Eucerin – click pentru poza mare. Au fost 2 persoane care nu au intrunit nr minim cerut de Like-uri pentru a intra in concurs.

Si lista de extragere pentru premiul Eucerin, in functie de nr de Like acumulate.

Lista de extragere pentru premiul Olay.

Dati click pe poze pentru a le putea vizualiza in format mare. Extragerile premiilor se vor face cu random.org si vor fi filmate. Listele vor fi randomizate de 3 ori, pentru a inlatura orice tip de suspiciune. Castigatoarele vor fi alese maine, 19 iunie.

Iar castigatoarele mostrelor de crema cu protectie solara Iwostin sunt:

Simona

Oana Alexandra Stanciu

Issa

AndreeaEyya

Tamara

Si Clarra – premiu special pentru comentariile ei la fiecare postare.

Pe langa setul de 5 mostre de crema de protectie solara Iwostin, veti primi si o mica surpriza handmade. Trimiteti-mi adresele voastre de livrare la contact@beautybyjules.com. Premiile vor fi expediate in plic, deci vor veni in cutia postala.

Nu uitati sa va inscrieti la concursul sponsorizat de Melkior, aici.

6 COMENTARII

  1. Nicio problema, erai deja pe lista, presupun ca a fost mai greu sa te identifici pentru ca este taiat putin din nickname, nu mi-am dat seama de asta cand am facut printscreen-urile din Excel.

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.