Giveaway Sigina – Un an de blogging

0
692

Inainte sa va dau detalii de ce titlul postarii contine si magicul „giveaway”, ii urez Siginei la cat mai multi ani de blogging, sa creasca numarul de vizitatori la numere cu 7 cifre si sa ne incante in continuare cu articolele ei.

Si, daca tot titlul contine giveaway si pentru ca in general, ca si in viata,  in blogosfera anisorii se sarbatoresc, ei bine, Sigina organizeaza un giveaway cu premii mai mult decat tentante.

Premiile le puteti vedea in pozele de mai jos, pe care le-am preluat de pe blogul Siginei.

Si acum regulile de participare:

1. Sa fiti fan pe Facebook al paginii Siginei

2. Sa postati pe blog, daca aveti unul, despre acest giveaway, iar daca nu aveti, sa recomandati acest giveaway la 10 prietene.

3. Sa postati un comentariu la postarea de giveaway si sa mentionati cu ce nume sunteti fan pe Facebook, linkul catre postarea de pe blog sau numele cu care ati facut recomandarea prietenelor si desigur, sa mentionati care dintre cele 3 premii va tenteaza cel mai tare.

Giveaway-ul se inchide pe 11 februarie la ora 21.00. Update-urile privind lista participantilor si castigatorii vor fi afisati pe fanpage, deci nu uitati sa mai intrati din cand in cand pe pagina, sa verificati.

Pentru reguli detaliate si mai multe informatii, vedeti aceasta postare.

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.