500+ Followers Giveaway!

de -
61 960

Trebuia sa fac acest giveaway ceva mai devreme, insa erau deja 2 concursuri in desfasurare. Acum, ca giveaway-ul Sigma se apropie de final, va mai puteti inscrie pana sambata, pe 28 mai, incep un nou concurs cu premii. Conditiile de data aceasta vor fi un pic…altfel decat pana acum, o sa va rog sa cititi cu atentie cerintele pentru fiecare premiu.

In primul rand, vor fi doua premii. Unul dintre ele va fi acordat pe blog, in timp ce celalt premiu va fi acordat pe Facebook.

Premiul pentru blog consta in doua produse Olay, mai exact o crema anti-rid Olay si o lotiune tonica Olay.

Ce trebuie sa faceti pentru premiul de pe blog:

1. Sa fiti follower prin Google Friend Connect ( gasiti pe partea dreapta a blogului widgetul)

2. Sa introduceti un comentariu la aceasta postare si sa imi spuneti cu ce nume ma urmariti prin GFC si ce produse folositi pentru ingrijirea tenului, in aceasta perioada.

3. Pentru un extra-entry, dati de veste pe blogul personal, pe twitter sau pe wall-ul vostru de pe Facebook. Fiecare dintre aceste actiuni va fi punctat cu cate o sansa in plus in concurs.

Astfel, postare pe blog, cu link activ catre articolul meu, +1 sansa, tweet cu link catre aceasta postare, care sa contina @BeautyByJules, +1 sansa,  link catre aceasta postare cu tag in Beauty By Jules +1 sansa.

Nota: Ca sa puteti tagui corect Beauty By Jules pe Facebook va trebui sa fiti initial fan al paginii, apoi, dupa ce ati atasat linkul catre postare, in descriere, sa tastati @Beauty, va va aparea o lista dropdown din care veti putea selecta pagina Beauty By Jules.

Nu uitati sa imi lasati in comentariu link catre postarile, tweet-urile si share-urile respective. Pe Facebook si pe Twitter puteti obtine linkul direct al statusului respectiv daca dati click pe “timeline”, adica acolo unde apare ” x time ago”. Se pot acumula maxim 4 sanse de castig, pentru premiul acordat pe blog.

Premiul pentru Facebook consta in doua creme Eucerin Hyaluron Filler, una de zi, una de noapte – acestea se adreseaza tenului matur, trecut de 40 de ani – pot fi un cadou frumos pentru mamici, soacre, bunici.

Ce trebuie sa faceti pentru a castiga aceste creme:

1. Sa fiti fan al paginii de Facebook Beauty By Jules.

2. Sa postati pe wall-ul Beauty By Jules “Particip la giveaway-ul Eucerin” si sa aveti 5 like-uri la acea postare.

3. Pentru sanse in plus in concurs, iata ce puteti face. Adunati cat mai multe like-uri, iar numarul acestora va fi impartit la 5. Astfel, aveti, spre exemplu, 23 de like-uri, aveti 4 sanse de a castiga aceste creme.

Nota: Postarea se va face pe wall-ul blogului, nu pe wall-ul personal, iar like-urile se vor aduna tot acolo.  Conditia minima pentru a fi inscrise cu o sansa in concurs este de a avea minim 5 like-uri la postare.

Perioada de desfasurare a concursului este 26 mai – 17 iunie, pentru ambele premii.

Ambele premii vor fi acordate prin tragere la sorti, cu ajutorul random.org. Asa cum s-a facut la ultimele concursuri, extragerea va fi filmata si se va randomiza de 3 ori lista, pentru a nu exista presupuneri ca “s-a filmat pana a iesit cine a vrut”

Pentru ca acord atat de multe sanse in plus, lista participantelor va fi publicata pe 18 iunie, iar castigatoarele vor fi extrase si afisate pe 19 iunie, pe blog si pe Facebook.

Pentru contorizarea cat mai corecta a like-urilor de pe Facebook, pagina Beauty By Jules va deveni indisponibila  de pe 18 iunie pana la numararea tuturor like-urilor si calcularea sanselor in concurs. Aveti in vedere ca un numar foarte mare de like-uri va asigura doar sanse in plus in concurs, nu va asigura si castigarea lui, extragerea se face cu ajutorul random.org.

Pentru concursul de pe Facebook nu exista limita de sanse in concurs, acestea se calculeaza in functie de numarul de like-uri acumulat pana la 12 noaptea, pe 17 iunie.

Puteti concura pentru ambele premii, dar nu puteti castiga decat unul dintre ele. Astfel, daca printr-un noroc fantastic extragerea cu random.org alege aceeasi castigatoare pentru ambele premii, aceasta isi va alege premiul pe care il doreste mai mult, urmand ca celalalt sa fie acordat urmatoarei clasate.

Premiile vor fi expediate prin Posta Romana, imediat ce primesc adresele de livrare ale castigatoarelor. Puteti participa la giveaway chiar daca nu locuiti in Romania, insa va trebui sa imi oferiti o adresa de livrare din Romania.

ARTICOLE SIMILARE

179 7497

18 1055