Giveaway în prag de primăvară

18
1535

V-am promis pe Facebook că urmează un nou giveaway, care să conțină câteva produse din StyleBox și astăzi mă țin de cuvânt. Vor fi două premii, pentru că am reușit să dau o fugă și până în Obor, să arunc o privire la standul Essence. Așadar, iată care sunt premiile.

Premiul 1

Conține:

– Apă termală Vichy 40 ml

– 10 mostre Vichy Aqualia Thermal Legere

– Mini loțiune micelară Vichy 30 ml

– Ojă Essence

– Creion Kajal Essence 18 Everybody’s Darling

– Fard pentru pleoape Esseence 19 Disco Diva

– Pachet de stickere Essence pentru manichiură french

Premiul 2

Conține:

– Daily Face Wash Himalaya 15 ml

– Pastă de dinți Himalaya mini 10g

– Ojă Essence

– Creion Kajal Essence 04 White

– Luciu de buze Essence Berry Sorbet

– Stickere pentru manichiură Essence

– 4 mostre Normaderm de la Vichy

– 2 mostre Vichy Essentielles lapte de corp

– 2 mostre Vichy NutriExtra lapte de corp

Nuanțele de ojă nu sunt precizate deoarece una dintre condițiile opționale este să ghiciți nuanțele 🙂 Găsiți toate nuanțele de ojă Essence pe site-ul lor, aici. Pot să vă spun în schimb că premiul 1 are o nuanță sidefată de taupe, iar premiul 2 are o nuanță de roșu.

Pentru înscriere în concurs, va trebui să citiți și să completați formularul Rafflecopter de mai jos. Găsiți informații despre cum puteți obține linkul de share și cum să vă abonați la newsletter, aici. Iar în articolul de aici găsiți mai multe informații despre cum completați formularul Rafflecopter.


a Rafflecopter giveaway

Concursul se încheie pe 1 Martie și câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți, în termen de 48 de ore de la terminarea concursului. Aceștia vor fi aleși cu ajutorul aplicației Rafflecopter și vor fi afișați tot cu ajutorul ei.

Premiile vor fi trimise prin poștă, cum primesc informațiile de livrare de la câștigători. Pot participa toate persoanele care pot oferi o adresă de livrare de pe teritoriul României. Persoanelor minore li se trimit premiile pe adresa unuia dintre părinți sau tutorelui legal.

Vă rog să citiți cu atenție regulile de participare. Sunt 3 condiții obligatorii și 3 opționale. Persoanele care nu îndeplinesc condițiile obligatorii vor fi descalificate. Dacă ați introdus o informație greșită în formular, aveți posibilitatea de a edita înscrierea. Detalii în articolul despre completarea formularului.

18 COMENTARII

      • Mersi mult am facut deja asta , comentul asta era in plus are ceva? am ajuns la punctajul maxim banuiesc ca am urmat pasi corect.Corecteaza-ma te rog daca am gresit. 🙂 !!Iubesc concursurile tale superi tari.. 🙂 !!

        • Nu este nicio problemă dacă ai și comentat 🙂 Doar că formularul este făcut tocmai ca să ușureze și participarea și alcătuirea listelor și voiam să mă asigur că te-ai înscris corect 🙂

    • Produsele Essence au intrat oficial și pe piața noastră. Există un stand în magazinul Obor. Săptămâna asta vor primi din nou marfă, cam de mâine, când am fost eu, duminică, era cam goluț standul.

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.