Giveaway de mărțișor – Flormar și Beauty by Jules

15
1570

V-am promis că dau drumul unui nou concurs în weekend, așa că iată-l. În ultima perioadă am tot organizat astfel de mici concursuri, însă mă voi opri, deoarece nu vreau să credeți că numai cu asta mă voi ocupa, pe blog. Atunci când voi avea colaboratori dornici să organizeze concursuri pe blog, nu voi spune nu, însă.

Am două cutiuțe foarte drăguțe, oferite de Flormar România, în care se află câteva produse.

Avem un premiu 1, care conține noua loțiune Shimmer de la Flormar, o ojă crackle albă și un creion Ultra Liner gri-argintiu.

Și un premiu 2, care conține o paletă quad în nuanțe de maro și bej și un blush duo, cu cu pudră bronzată.

Pentru înscriere în concurs, va trebui să citiți și să completați formularul Rafflecopter de mai jos. Găsiți informații despre cum puteți obține linkul de share și cum să vă abonați la newsletter, aici. Iar în articolul de aici găsiți mai multe informații despre cum completați formularul Rafflecopter.

a Rafflecopter giveaway

Concursul se încheie pe 12 martie, așadar vă puteți înscrie timp de 7 zile.

Premiile vor fi trimise prin poștă, cum primesc informațiile de livrare de la câștigători. Pot participa toate persoanele care pot oferi o adresă de livrare de pe teritoriul României. Persoanelor minore li se trimit premiile pe adresa unuia dintre părinți sau tutorelui legal.

Vă rog să citiți cu atenție regulile de participare. Sunt 4 condiții obligatorii și 1 opțională. Persoanele care nu îndeplinesc condițiile obligatorii vor fi descalificate. Dacă ați introdus o informație greșită în formular, aveți posibilitatea de a edita înscrierea. Detalii în articolul despre completarea formularului.

Spor la înscrieri!

 

15 COMENTARII

    • Nu este nicio problemă, văd că mulți au ales să nu spună ce premiu preferă, așa că va fi o chestiune de cine revendică primul, în caz de câștig 🙂

    • Bună, Mariana.
      Trebuie să editezi câmpul de share, deoarece ai trecut linkul articolului în locul linkului de share de pe profil, iar la câmpul de comentariu, în loc să treci numele cu care ai introdus un comentariu la poza de concurs, ai trecut ojă 🙂
      Doar apasă Edit și trece din nou informațiile corecte, după ce te loghezi în aplicație cu contul de Facebook.

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.