Fii feminină cu Loisir!

43
4448

Nu există femeie căreia să nu-i placă, într-o măsură sau alta, bijuteriile. Nu știu dacă ați avut ocazia până acum să vedeți bijuteriile Loisir, dar eu am rămas fascinată de colecțiile cu detalii filigranate, brățările emailate, ceasurile jelly și detaliile delicate ale fiecărei colecții în parte.

Printre preferatele mele

Ador de-a dreptul ceasurile de mai sus, mi se par perfecte pentru vară și având în vedere sensibilitățile mele la anumite metale, ar fi soluția potrivită pentru mine.

Dar divaghez 🙂 Ce vreau de fapt astăzi este să vă ofer șansa să câștigați un colier Loisir din onix fațetat și cristale naturale. Cel mai mai jos, mai exact. Am și eu unul asemănător și mi se pare perfect pentru accesorizarea delicată a unei ținute de seară.

Ce trebuie să faceți ca să vă înscrieți la concurs.

1. Să fiți fani ai paginilor de Facebook Beauty by Jules (+1) și Loisir România (+1)

2. Să dați share fotografiei care anunță concursul. Găsiți poza aici, pe pagina de Facebook. (+1)

3. Să completați formularul de mai jos.

a Rafflecopter giveaway

Extra Entry: Să răsfoiți cataloagele Loisir de pe Pinterest și să-mi spuneți ce bijuterie (și ceasurile sunt bijuterii, nu?) vă place cel mai mult. Nu uitați să lăsați și numele cu care sunteți fan pe Facebook în comentariu, pentru a vă putea identifica. (+1)

Extra Entry: Dacă sunteți deja abonați la newsletterul meu (dreapta sus), primiți 2 șanse în plus la extragere, dacă îmi lăsați în formular adresa de email pe care ați folosit-o la înscriere. Și cei care se abonează acum primesc tot 2 șanse în plus la extragere. Nu uitați să confirmați abonarea la newsletter. Newsletterul de trimite maxim o dată pe săptămână și conține noutăți de pe blog.

Condițiile opționale devin vizibile doar pentru cei care îndeplinesc toate condițiile obligatorii. Pentru cei care nu au mai folosit până acum formularul Rafflecopter, găsiți aici un tutorial.

Înscrierile în concurs se fac în perioada 13-20 iulie. Câștigătorul va fi ales cu ajutorul random.org, integrat în formularul Rafflecopter și va fi afișat tot în cadrul formularului, pe această pagină. Premiul se află deja în posesia mea, iar pentru că vorbim de o bijuterie delicată, va fi trimis prin curier spre câștigător. În București va fi livrat personal.

Câștigătorul va fi anunțat în maxim 48 de ore de la terminarea înscrierilor în concurs.

Update 22 iulie : Câștigătoarea aleasă de Rafflecopter este Katy C. Felicitări! Te rog trimite-mi un email la contact@beautybyjules.com cu datele de livrare. Colierul va fi trimis prin curier în țară, în București ne întâlnim pentru livrare.

43 COMENTARII

  • Alina, ca să te înscrii corect, trebuie să completezi formularul. Ai link cum se completează în articol. Am editat adresa de email, nu-și dorește nimeni spam 🙂

  • Dya, nu este nevoie să lași adresa de email în comentariu, ci să o completezi în formular. Condițiile suplimentare apar după ce se completează cele obligatorii și înscrierea se face exclusiv prin formular. În cadrul articolului este link către un tutorial care explică modul în care se completează formularul.

 1. Multumescccccc mult!
  Se pare ca o sa ne intalnim pentru ca sunt din Bucuresti. 😀
  De obicei nu sunt norocoasa dar uite ca acum a fost de partea mea
  p.s:ti-am dat si mail

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.