Estetica Plus Consulting te invita la rasfat in 2!

4
1010

Vă anunțam de la începutul săptămânii că voi avea o surpriză pentru bucureștence – dacă stau să mă gândesc bine, domnii nu sunt excluși și nici cei care sunt dispuși să facă un drum la București, pentru un răsfăț la salon, ca la carte!

Dragelor și dragilor, vă invit la concurs împreună cu Estetica Plus Consulting. Salonul este situat într-o zonă centrală, pe Bdul. Octavian Goga și vă oferă un ritual de relaxare pentru doi.

Premiul este gândit pentru o pereche, se va desfășura pe Facebook și iată în ce constă:

Pentru EA:     

Tratament corporal cu ajutorul Capsulei Heaven Spa

Împachetare la cald

Tratament facial cosmetic și masaj

Minilifting cu microgei și isogei

Pentru EL:           

Tratament corporal cu ajutorul Capsulei Heaven Spa

Ședință de slăbire și tonifiere abdomen

Tratament cromoterapie

Iată și câteva poze din salon, ca să vă faceți o idee

Iată ce trebuie să faceți ca să vă înscrieți în concurs:

1. Să fiți fani ai paginilor Estetica Plus Consulting și Beauty by Jules

2. Să dați share acestei poze (click) pe wall-ul personal, cu tag în pagina Estetica Plus Consulting. Veți putea da tag (adica @ urmat de tastarea numelui paginii – Estetica Plus Consulting), doar după ce ați dat în prealabil Like paginii salonului.

3. După ce ați dat share pozei, cu tag, introduceți un comentariu la această poză(click), în care să spuneți de ce vă doriți să câștigați acest premiu. Aveți în vedere că premiul este pentru o pereche.

Notă: Pot participa la concurs și domnii. Astfel, fiecare pereche va avea 2 șanse în concurs, dacă domnii aleg să își susțină jumătățile. Desigur, pot participa și perechi care nu formează neapărat un cuplu, important este că premiul este pentru doi: un el și o ea.

Vor fi luate în considerare doar înscrierile care respectă toți pașii de mai sus, așadar aveți grijă ca share-ul pozei să fie public și tagul să fie corect.

Înscrierile în concurs se fac în perioada 1 februarie-10 februarie 2012, până la ora 23.59. Pe 11 februarie, prin tragere la sorți, aflăm cine își duce perechea la salon, de Valentine’s Day. Extragerea câștigătorului va fi filmată, iar filmulețul va fi postat pe canalul de YouTube BeautybyJulesRo.

Pentru norocoasa pereche, salonul a pregătit și alte suprize!

Recomandarea noastră ( a mea și a salonului) este ca serviciile oferite ca premiu să fie efectuate pe 14 februarie. Astfel o pereche norocoasă poate avea parte de relaxare, împreună, chiar de Valentine’s Day. Dacă totuși acest lucru nu este posibil, se stabilește împreună cu reprezentanții salonului o zi mai potrivită pentru relaxarea în cuplu.

Ce spuneți, doamnelor, vă provocați partenerii la relaxare în 2, la salon?

4 COMENTARII

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.