Despre femeia la 30 de ani – câștigători concurs pentru bloggeri

10
2058

Se întâmplă și la case mai mari întârzieri și uite că de-abia acum, la început de toamnă, reușesc să anunț articolul câștigător al concursului lansat pentru bloggeri – Despre femeia la 30 de ani.

Au fost 11 articole înscrise în concurs, 11 bloguri cărora provocarea mea li s-a părut interesantă. Am citit articole frumoase, am întrezărit frânturi de feminitate din fiecare posesoare de blog, cred că toate le-ați urmărit pentru că le-am postat constant pe pagina de Facebook a blogului.

Trebuie să le mulțumesc și sponsorilor, pentru susținerea pe care mi-au oferit-o și premiile acordate: Jolidon, Ivatherm, Lush, Elmiplant, Bioderma, Cosmetic Plant, Maybelline, L’Oreal Paris, Vichy.

Vă reamintesc că „lupta” s-a dat pentru un pachet frumos de tot, cu o mulțime de bunătăți oferite de sponsori. În juriu au fost 3 dintre cititoarele mele dragi (Amalia, Loredana și Gabriela), eu și 3 reprezentanți ai sponsorilor: L’Oreal, Cosmetic Plant și Elmiplant. S-au dat note de la 1 la 10 fiecărui articol, nota finală fiind media aritmetică dintre note.

Articolele participante, în ordinea în care au fost scrise și nota finală obținută în urma jurizării:

Beauty Barometer – 9,86

Impresii la cald – 8, 29

Alexandra David, personal shopper – 6,29

Cossa’s Cosmetics – 7,86

Life is but a dream – 8,43

Deia’s little beauty spot – 7,43

Ana Naghi – 9,29

Mirela Niculai – 8,86

Flash me – 8

Dana Makeup – 8,29

Jurnalul iubirii – 7, 43

S-a punctat respectarea temei și originalitatea. În urma notării, iată ierarhia:
1. Beauty Barometer
2. Ana Naghi
3. Mirela Niculai
4. Life is but a dream
5. Impresii la cald
6. Dana Makeup
7. Flash Me
8. Cossa’s Cosmetics
9. Deia’s little beauty spot
10. Jurnalul iubirii
11. Alexandra David, personal shopper

Vă reamintesc și componența marelui premiu: costum de baie Jolidon, loțiune micelară Ivapur și cremă Ivapur Mat de la Ivatherm, ulei solid de masaj Soft Coeur și sare de baie Phoenix Rising de la Lush, set Skin Defence (cremă de zi și cremă pentru ochi) de la Elmiplant, Sensibio AR BB Cream de la Bioderma, set de produse Bioliv ( cremă antirid de zi SPF15, cremă antirid pentru ochi și loțiune de curățare 2 în 1) de la Cosmetic Plant, rimel Rocket Volume Express de la Maybelline, concentrat pentru păr Total Repair Extreme de la L’Oreal Paris, apă termală de la Vichy.

Marea câștigătoare, care se va bucura de toate cele de mai sus, este Ana-Maria de la Beauty Barometer. Felicitări, Ana-Maria, datorită ție să știi că am citit și eu cartea lui Balzac, imediat după ce am împlinit 30 de ani.

Pentru că am avut 2 premii Elmiplant nerevendicate de către câștigătoare la concursul cititoarelor, acestea s-au reportat către bloguri. Avem așadar 4 premii suplimentare în loc de 2, iar blogurile câștigătoare sunt:  Ana Naghi, Mirela Niculai,  Life is but a dream, Impresii la cald.

Rog câștigătoarele să-mi trimită un email cu adresa de livrare și un număr de telefon la contact@beautybyjules.ro

Eu vă mulțumesc fiecăreia dintre cele care ați ales să vă implicați în mica mea campanie pentru articole și mai ales pentru răbdare. Între timp am trecut pragul și… e frumos 🙂

10 COMENTARII

 1. Jules esti o fata minunata indiferent de anii din buletin. Eu ma bucur ca m-am alaturat proiectului tau si sper ca pe viitor sa cresc frumos.
  Te pup cu drag 🙂

  • Eu știu că toamna e așa, mai melancolică, dar voi mă faceți să mă bucur și să lăcrimez în același timp 🙂 Îmbrățișări călduroase, așa, de toamnă.
   O să mă gândesc și la alte concursuri pentru bloggeri, vedem ce va fi mai departe 🙂

 2. Felicitari, Beauty Barometer! Felicitari si pentru Ana Naghi, mie mi-a placut foarte mult si articolul ei!
  Felicitari pentru toate fetele din spatele blogurilor inscrise in concurs, insa in primul rand felicitari tie, draga Jules!
  Inca o data dorinta ta de a darui si altora si de a nu primi doar tu cadouri, s-a transpus in realitate si s-a materializat atat de frumos, in multumirile sincere venite atat din partea celor care au castigat, cat si din partea celor care, de data asta, doar au participat!
  Acest articol este inca o ocazie de care trebuie sa profit pentru a-ti multumi si a evidentia faptul ca ma numar printre persoanele pe care le-ai facut fericite 🙂

 3. A fost o experienta frumoasa, multumesc Iuliana pentru invitatie! Felicitari fetelor, au fost cateva articole care mi-au placut mult! Sa folositi cu drag premiile !

 4. A fost foarte interesant concursul pe care l-ai lansat. Apropo de final, te-ai gandit sa scrii un articol despre cum te simti acum ca ai trecut de pragul asta de 30 de ani?

  • Nu s-a schimbat nimic, să știi. Parcă am un pic mai mult joie de vivre și cred că a dat damblaua culorii în mine un pic mai tare decât de obicei, dar aștept să văd toamna mea cât de colorată va fi, să mă pronunț 🙂

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.