Concurs Vichy Inchis

4
1019

Dragele mele, din momentul acesta concursul Vichy este inchis. Nu se vor mai lua in considerare comentariile inscrise din acest moment.

Am primit un total de 68 de comentarii si emailuri, dintre care 4 nu au indeplinit conditiile de participare, mai exact nu vorbeau despre experienta Vichy.

Voi afla exact numarul de premii in fondul de ten preferat pe care il pot acorda cel mai probabil maine.

Asa cum va anuntam intr-un post anterior, voi oferi si premii speciale, ce constau intr-un set de mini produse : o apa termala Vichy de 50 ml si o lotiune micelara Vichy de 30 ml. Aceste premii le voi trimite pe cheltuiala mea, asa ca o sa incerc sa va grupez pe orase, rugand una dintre voi sa primeasca toate premiile, iar apoi sa le imparta.

Dupa ce voi anunta castigatoarele, le invit sa-mi trimita in 48 de ore de la anuntare un email care sa contina toate datele de identificare: nume, prenume, adresa completa. La fel si pentru celelalte participante care au dreptul la premiile speciale, in 48 de ore astept datele voastre de identificare, ca sa pot stabili numarul de premii speciale de care am nevoie si sa ma pot organiza cu trimiterea coletelor.

Astept emailurile voastre, din momentul anuntarii castigatoarelor, pe adresa contact[@]beautybyjules[.]com.

Va multumesc pentru toate comentariile si mailurile voastre. Va fi extrem de dificil sa aleg dintre voi pe cele care primesc fondul de ten Vichy preferat, v-as premia pe toate, daca as putea, asa ca sper ca acelea dintre voi care primesc doar premiul special sa nu se supere.

Vor urma mici concursuri pe blogul meu destul de frecvent, asa zisele giveaway. Pentru luna cadourilor pregatesc un giveaway destul de consistent, unde sper sa va incante produsele pe care le voi alege, plus o alta surpriza, care sper sa prinda si pe blog, nu numai pe forumurile pe care am activat pana acum, insa toate la timpul lor. Prima surpriza va asteapta pe 1 noiembrie, asa ca nu mai aveti prea mult de asteptat.

Va multumesc inca o data pentru numarul mare de inscrieri, mi-ati depasit cu mult asteptarile, extrem de multe testimoniale foarte frumos scris, complete, interesante.

4 COMENTARII

  • Buna Loredana,

   Tocmai am primit emailul pe care il asteptam, cu numarul de premii pe care il pot acorda, asa ca urmeaza in urmatoarea jumatate de ora sa anunt si castigatoarele.

   Revino in maxim o ora si vei gasi postarea cu castigatoarele si toate detaliile aferente revendicarii premiilor.
   Imi pare rau ca a durat atat, cei de la Vichy presupun ca sunt foarte ocupati cu trimiterea premiilor de pe celelalte bloguri.

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.