Concurs: Vezi Maleficent ca un adevărat fan

52
4346

Săptămâna începe cu o veste frumoasă pentru fanii Maleficent (și ai Angelinei Jolie, de altfel). Cum mai este foarte puțin până la premiera filmului și în România, am un cadou pentru cei care de-abia așteaptă să-l vizioneze.

În caz că nu știați, Maleficent este o nouă interpretare Disney a poveștii Frumoasei din Pădurea Adormită. De data aceasta povestea este spusă prin prisma personajului pe care atâta vreme l-am considerat negativ, zâna Maleficent. Cum a ajuns să arunce blestemul asupra prințesei Aurora și de ce vom afla din film la finalul lunii mai.

Pun la bătaie un premiu format dintr-o șapcă și o agendă Disney’s Maleficent.

Concursul începe astăzi, 19 mai, și se termină pe 25 mai. Condițiile sunt simple. Trebuie să fiți fani ai paginii blogului (așa sunteți la curent și cu noutățile) și să comentați sub articol spunându-mi care look inspirat de film vă place cel mai tare. Găsiți lookbook-ul complet chiar AICI.

Extragerea se va face pe 26 mai cu ajutorul formularului Rafflecopter, așa că după ce introduceți comentariul nu uitați să completați și pașii din formularul de mai jos. 

a Rafflecopter giveaway

Concurs Maleficent

Suficient de simplu? Pe 26 mai voi extrage și anunța câștigătorul la finalul acestui articol. Spor la înscrieri!

UPDATE: Câștigătoarea a fost extrasă și afișată în formularul de înscriere!

Felicitări Ștefania Petcu, agenda și șapca Maleficent sunt ale tale! Te rog trimite-mi o adresă de livrare și un număr de telefon la email contact@beautybyjules.ro

52 COMENTARII

  1. Dintre cele prezentate, Gothic Glamour e preferatul meu, elegant, retro, fuste sau tocuri inalte, haine inspirate din curentele punk, victorian, elisabetan, acele stiluri vechi, baroc, cu o caracteristica speciala in ceea ce priveste cosmetica – paloarea din obraji. Pe locul doi e: Flight of Fantasy.

    • E interesant pe puțin twistul și văd că din ce în ce mai mulți apelează la reinterpretări. Și cred că va fi cel puțin interesant. Până la urmă poveștile sunt în alb și negru, iar viața reală are mereu nuanțe de gri, nu?

  2. Faerie tales reinvented, imi plac foarte mult rochiile si fustele din aceasta colectie, sunt haine „usoare”, bune pentru plimbat, in culori pale sau puternice. Cat despre acest concurs, sunt o colectionara de agende deci am pus ochii pe ea.

  3. Scuze, am scris comentariul cu numele Lorelei (numele blogului meu), dar like-ul l-am dat cu numele Stan Georgiana. In fine, Lorelei si Stan Georgiana sunt tot eu ;))

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.