CONCURS: Valentine’s cu manichiură a la Maison Paris

16
4681

Ați început deja pregătirile pentru 14 februarie? Valentine’s este ziua în care cuplurile de îndrăgostiți își sărbătoresc cum știu mai frumos, în doi, iubirea. Așa că momentele petrecute împreună trebuie să fie perfecte, nu?

Atenția la detalii este specifică femeilor, iar o doamnă sau domnișoară știe că mâinile contează enorm. Piele catifelată, o manichiură îngrijită și unghii într-o culoare care să o caracterizeze. Glitter, poate un mic desen sau o culoare uniformă, sunt atât de multe texturi și culori încât știu cât de dificilă poate fi alegerea.

De ce să nu lăsăm toate lucrurile astea pe mâinile unor profesioniști? Cum sunt cei de la Maison Paris, pe care i-am vizitat anul trecut pentru prima dată. Un loc chic, în care relaxarea și răsfățul se îmbină într-un mix perfect. În căutarea manichiurii impecabile, am decis să mă las complet pe mâna lor lunile următoare. Așadar, Maison Paris va fi salonul „oficial” în care mă voi răsfăța. Și de ce să nu profitați și voi de același tratament?

Salon Maison Paris Bucuresti

Așa că iată, una dintre voi va primi o manichiură la salon, cât să nu-și mai facă griji legate de cum vor arăta unghiile ei de Valentine’s. Pentru înscriere, vă rog să îndepliniți următoarele condiții:

1. Să fiți fani ai paginilor Maison Paris și Beauty by Jules.

2. Să-mi spuneți într-un comentariu pentru ce culoare/combinații de culori ați opta pentru a sărbători ocazia – Valentine’s Day.

3. Să completați formularul Rafflecopter de mai jos.
a Rafflecopter giveaway

Toate condițiile de mai sus sunt obligatorii.

Condiții opționale pentru mai multe șanse în extragere.

4. Să comentați și la statusul care anunță concursul pe pagina de Facebook (AICI) menționând culoarea pe care ați alege-o pentru colorare unghiilor. Sau poate combinația de culori.

5. Să mă urmăriți și pe Instagram. Două șanse în plus în extragere pentru urmăritorii mai vechi sau mai noi.

Concursul se desfășoară în perioada 5 – 12 februarie, iar câștigătoarea va primi pe email detaliile pentru revendicarea premiului pe 13 februarie. Salonul Maison Paris se află în București, în zona Dorobanți, pe strada Constantin Aricescu la nr. 18.

Oricine va fi norocoasa care se va bucura de machichiura oferită de salon, garantez că se va simți cu adevărat răsfățată și va ieși mult mai relaxată de acolo. Și cu o manichiură absolut adorabilă!

UPDATE 13 februarie.

Am extras și afișat câștigătoarea manichiurii oferite de Maison Paris. Felicitări Tania C!

Te rog scrie-mi la contact@beautybyjules.ro pentru detalii despre cum intri poți beneficia de premiu.

16 COMENTARII

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.