CONCURS: Roșul perfect al lui Doutzen

213
17274

Setul de ruj și ojă pe care vi-l ofer astăzi este inspirat de Doutzen Kroes. Cred că este una dintre cele mai tinere ambasadoare L’Oreal Paris, o superbă blondă cu ochi albaștri.

Roșul ei are subton portocaliu, fiind menit a încălzi trăsăturile și a face chipul să strălucească. La fel și oja, are o nuanță caldă de roșu, mai deschisă. Rulul  îl văd purtat de tinere exuberante, care se bucură de fiecare moment al vieții și apreciază fiecare mică bucurie. Dacă aveți tenul foarte deschis, părul șaten deschis sau blond și ochi deschiși la culoare, atunci cel mai probabil vi se potrivește.

Pentru a-l câștiga trebuie să îndepliniți următoarele condiții:

1. Să fiți fani ai paginilor L’Oreal Paris și Beauty by Jules.

2. Să introduceți un comentariu la acest articol în care să-mi spuneți cu ce fruct asociați culoarea acestui ruj. Găsiți swatch AICI dacă vreți să-l vedeți mai bine.

3. Să completați formularul Rafflecopter de mai jos

a Rafflecopter giveaway

Îndeplinirea condițiilor de mai sus vă aduc 5 șanse în extragerea finală. Câștigați 3 șanse în plus dacă îndepliniți și condiția opțională, de a mă urmări pe Instagram.

Doar înscrierile din formularul Rafflecopter sunt luate în considerare în extragere. Vă puteți înscrie până pe 15 noiembrie în concurs. În maxim 48 de ore de la terminarea perioadei de înscriere va fi afișat numele câștigătoarei în formularul de concurs și în acest articol.

Premiul este expediat de mine la finalul seriei de concursuri (7 concursuri) prin Poșta Română.

În fiecare zi veți descoperi un nou set de ruj și ojă Pure Red, oferite la concurs. Concursul pentru setul Blake Lively este AICI, setul Evei îl găsiți AICI, setul Julianne îl găsiți AICI.

 Spor la înscrieri!

UPDATE 16 noiembrie: Câștigătoarea a fost extrasă și afișată în formularul de înscriere. 

Felicitări Miha Ionete. Te rog trimite-mi pe contact@beautybyjules.com datele tale de livrare (nume complet, adresă poștală). Toate premiile vor fi expediate la finalul tuturor concursurilor Pure Reds, prin Poșta Română.

213 COMENTARII

  1. Culoarea acestui ruj aș asocia-o, fără îndoială, atunci când este foarte bine copt, cu ,,fructul îngerilor”, dulcele fruct de papaya!

  2. kaki sau sharon( au forma de rosie si culoarea dovleacului) – asta pentru ca ai cerut fruct, desi culoarea ma duce cu gandul la crusta dovleacului copt 🙂

    • În secțiunea Concurs (sus) poți verifica ce concursuri sunt active. Dacă în formular este specificat Contest is Over înseamnă că nu se mai pot face înscrieri! Acest concurs este încheiat, a fost deja afișat numele câștigătoarei.

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.