Un concurs inedit de la CareSpot

2
1012

Nu am lenevit astăzi, chiar dacă nu s-a văzut asta pe blog. Pregătesc eu ceva, asta este cert, dar va mai trece puțină apă pe Dâmbovița până veți afla 🙂

Prin preumblările mele online am dat de un concurs inedit, inițiat de CareSpot. Mi-a atras atenția în primul rând fotografia, este imposibil să o treci cu vederea în newsfeed.

Regulamentul concursului este destul de simplu, dar cerințele sunt cel puțin interesante. De astăzi, 27 august, timp de 2 săptămâni, pe pagina de Facebook Carespot va fi postată o fotografie cu o coafură. Sper eu cel puțin la fel de interesantă ca aceea de astăzi.

Sarcinile fiecărui participant presupun documentarea atentă, prin magazinul online, pentru a găsi produsele de styling și îngrijire care ar ajuta la crearea coafurii prezentate. Linkuri sau denumiri, oricare variantă este acceptată.

Înarmate cu denumirile ( sau linkurile, după caz), reveniți la poza zilei și postați-vă răspunsul.

Ca să îndepliniți cerința, eu v-aș sfătui să priviți cu atenție coafura și să îi observați structura. De exemplu, coafura din prima imagine de concurs are clar mult volum, dar și bucle frumos definite. Deci căutați produse pentru volum, bucle și..fixare.

Eu chiar aștept poza de mâine și probabil voi participa și astăzi la concurs, pentru că premiile sunt foarte tentante. Trei norocoase vor primi vouchere de 300 de lei la finalul perioadei de concurs.

Cum vi se pare ideea CareSpot? Participați și voi la concurs?

2 COMENTARII

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.