Mic reminder de concursuri

1
854

Sunt câteva concursuri în desfășurare pe blog, iar în caz că nu știți exact ce și cum, iată-le.

Mai sunt 2 zile în care vă puteți înscrie la concursul cu 2 premii ExqusiteOil de la Biolage. Uleiurile pentru păr m-au cucerit în 2012 și cel de la Matrix are șanse să-l detroneze în topul preferințelor pe Mythic Oil, din ce am putut observa până acum. Formularul de participare și condițiile le găsiți AICI.

Deși nu se desfășoară pe blog, nu vreau să ratați concursul de pe blogul Redd’s Shoe. Patru norocoase vor primi o pereche de cercei de la Josephine și invitația de a participa alături de mine la Redd’s Winter Collection, pe 14 decembrie. Vă aștept cu drag comentariile de colecție în colțișorul meu pe blogul Redd’s, AICI.

Manufaktura oferă un premiu foarte generos în prag de sărbători. Voucherul de 250 de lei va umple baia de bunătăți cosmetice pentru un norocos. Avem și un premiu de consolare, desigur. Detalii de participare și formularul, chiar AICI.

Continuă concursul din luna noiembrie și pe la începutul lui ianuarie voi anunța către ce comentator merge un premiu surpriză. Încă nu știu cu exactitate ce voi dărui, dar va fi un început de 2013 drăguț pentru o comentatoare simpatică.

Vor mai fi câteva mici surprize în decembrie, sper să nu le ratați!

1 COMENTARIU

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.