Lista participari concurs Farduri.ro

0
1485

Aparent lunea nu este tocmai cea mai buna zi a mea. De peste 5 ore lucrez la crearea listei de participari pentru concursul pe care l-am anuntat aici.

Ce s-a intamplat, pe scurt :

1. Postarea nu imi arata toata lista de comentarii in panoul de administrare al blogului, ceea ce a insemnat ca am „alergat” prin toate comentariile pentru a le putea aduna pe toate.

2. Dupa ce am terminat lista si am facut prinscreen-urile cu lista, am iesit din Excel fara sa salvez lista, adica aproximativ 3 ore de munca, cu linkuri, adrese de email si toate cele, duse pe apa sambetei… Si asa am luat-o de la capat…

Iata listele de participari:

Click pe poza pentru a o vedea in format mare si a va verifica intrarile. Am avut o persoana care a introdus comentariu astazi, comentariu ce nu s-a luat in calcul, iar acolo unde nu am avut link de share, ci doar scris „am dat share” nu s-a luat share-ul pe Facebook in considerare. Nu pot verifica wall-urile a 100 de persoane, pentru un share. Daca in momentul in care ati postat, nu ati luat linkul sa il treceti in comentariu, nu pot face eu acest lucru pentru voi. Acolo unde ati avut postare pe blog, si aveti o singura intrare in plus, cititi inca o data regulile – postare care cuprinde mai multe giveaway-uri, o sansa, postare separata, 3 sanse – fac precizarea aceasta pentru a nu exista discutii.

Aveti timp pana diseara, la ora 20.00. sa verificati lista. Dupa ora 20.00 se va face extragerea cu random.org.

Desigur, extragerea va fi filmata, asa cum v-am obisnuit. In aceasta seara se vor afisa castigatorii. Acestia au 48 de ore la dispozitie sa ma contacteze la adresa contact@beautybyjules.com pentru a isi revendica premiul. Dupa 48 de ore premiul sau premiile nerevendicate vor fi repuse in joc, printr-o modalitate pe care o voi dezvalui la momentul respectiv.

L.E: Prima greseala a fost rectificata. De la numerele 283 in jos, toata lumea este „defazata” cu 2 numere, astfel incat numarul 304 devine numarul 306. Am omis doua inscrieri dintr-un share. In lista de extragere problema a fost deja rectificata.

 

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.