Inna si Redutti aduc vara pe Facebook

4
1120

Nu stiu cate dintre voi merg la concerte sau cate dintre voi ati vrea sa mergeti la concertul Inna, insa iata o ocazie de a castiga nu mai putin de 7 invitatii pentru 2 persoane la concert.

Ce trebuie sa faceti este sa fiti fani Redutti pe Facebook, gasiti pagina AICI. Apoi sa accesati aplicatia special creata pentru acest concurs, AICI.

Va trebui sa incarcati, cu ajutorul aplicatiei, o poza cu voi pe plaja, iar apoi sa adunati voturi de la prietenii vostri. Concursul a inceput astazi, 10 mai si dureaza pana pe 16 mai.

Pe 16 mai, la ora 15.00, vor fi anuntati castigatorii, adica detinatorii celor mai votate 7 poze.

Premiile puse in joc sunt 7 invitatii pentru 2 persoane la concertul Innei de pe 17 mai, de la Arenele Romane. Ei, ce spuneti, vreti sa mergeti la concertul Innei?

4 COMENTARII

    • Hmm, nu stiu ce sa zic…In general cand sunt perioade mai scurte de timp, e destul de ok, eu asa am fost la concertul Vaya con Dios, cu un concurs la Redd’s :D. Si nu mi-au trebuit decat vreo 50 de voturi :D. Acum depinde de cat de mult iti doresti invitatia aia pentru 2 persoane.

  1. Inna, brr.De ce s-ar injosi cineva cersind like-uri pe Fb pentru a merge sa-o vada si sa s-o asculte pe… (mai bine ma opresc aici pana n-o fac in fel si chip)

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.