Diamonds are a girl’s best friends!

1
813

Nu sunt singura femeie căreia îi place să primească multe cadouri, cu siguranță. Mici, colorate, împachetate frumos, cu sau fără ocazie specială, important e ca de fiecare dată, cadoul să fie potrivit.

O ciocolată la finalul unei zile grele, adusă cu un zâmbet pe buze de prietena cea mai bună, un mouse drăguț de la colegii de birou, unul care să se miște așa cum trebuie, o pereche de cercei vintage de la mama, toate pot fi cadouri potrivite, mai ales atunci când vin în momente potrivite.

Dar cum facem să primim mereu, sau măcar în cele mai multe cazuri, lucrurile pe care ni le dorim, fără să le cerem în mod deliberat? Ajunge doar să ne dorim cu adevărat un anumit lucru și el să se întâmple? Să intre subtilitatea în joc, zic!

Prietenele și în general femeile din viața noastră vor fi mult mai receptive la nevoile noastre. Când se apropie ziua mea aproape că fac un efort să nu-mi dau „poftele” de gol, față de ele, pentru că știu că sunt deja în alertă, să aleagă cadourile potrivite. Greul se duce de cele mai multe ori cu…bărbații. Prietenul, soțul, tatăl, deși primesc cele mai multe indicii, fiind mereu pe lângă noi, nu sunt mereu „pe fază”.

Așa că dragul meu soț, dacă nimerești cumva pe-aici, află că nu degeaba mă opresc în fața vitrinei unui magazin cu bijuterii. Nu degeaba îți arăt diverse modele, cerându-ți părerea, aparent dezinteresată. Bijuteriile primite până acum de la tine sunt extrem de apreciate și ești cel care mi-a dăruit primul meu inel cu diamante, dar…acesta își cere însoțitori. Ba chiar am găsit ceva din care să te înspiri.

Avon sărbătorește 15 ani în România și o face într-un mare stil!

Pe durata campaniei 13 (știi cât de mult noroc ne poartă nouă, ca și cuplu, numărul ăsta, nu?), orice produs în valoare de minim 9,99 lei și produsele Color Trend  înseamnă o șansă în competiția aniversară Avon. Ce premii sunt? Un Ford Focus în nuanța Red Candy și 15 seturi de bijuterii din aur alb, cu diamante.

Așa că dragul meu soț, data viitoare când mergi să-mi cumperi un set de bijuterii, inspiră-te din premiile Avon și sigur nu vei da greș.

Eu voi continua să suspin de fiecare dată când vom trece împreună prin fața unui magazin de bijuterii, voi continua să las deschis un tab cu imaginea unor cercei cu diamante, ca din greșeală, pe laptopul tău, până când vei veni cu o cutiuță îmbrăcată în catifea, dezvăluindu-mi surpriza pe care …am pregătit-o împreună, până la urmă 🙂

Între timp, finalizez comanda mea Avon din catalogul 13, nu se știe niciodată unde se ascunde norocul, nu?

1 COMENTARIU

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.