Designer Shoes? Da, vă rog!

0
1887

Anul trecut, prin august, vă arătam colecția mea de pantofi cu toc 🙂 A mai crescut între timp cu ceva perechi, cu toc, cu platformă, comozi sau pur și simplu frumoși. Mai vreau? Aș minți dacă aș spune că nu. Desigur! 2 perechi vă rog!

Și când ți se oferă șansa să ai în dulap o pereche de stilettos de designer nu zici pas, nu?

ActiviaLight ajută femeile să se mențină la înălțime cu pantofi de designer. Cum sună o pereche de Louboutin? Poate preferați Jimmy Choo? Gianvito Rossi vă e mai mult pe plac? Ce pereche ați alege dintre cele de mai jos?

Pentru că o pereche perfectă de stilettos nude nu am, preferații mei sunt Anouk Jimmy Choo. Adică al doilea rând, prima pereche. Și-mi țin încrucișate și degetele de la picioare, pentru că am introdus un cod Activia Light în aplicația  0% grăsime, 100% stilde pe pagina Activia România.

Dacă sunteți consumatoare de Activia Light (sau deveniți de dragul fabuloșilor pantofi) nu uitați să înscrieți zilnic codul de pe ambalaj. În fiecare zi se deblochează un nou model de pantofi și puteți introduce un maxim de 10 coduri. Astăzi s-a adăugat o minunată pereche de stiletto Ferragamo.

Produsele pe care găsiți coduri de participare sunt din gama Activia Light: Activia căpșuni light 0% de 150g, Activia cereale light 0% de 150g, Activia ananas light 0% de 150g, Activia light de băut zmeură de 250g sau Activia light de băut ananas și mandarine de 250g.

Știu că unele dintre voi au mai câștigat la concursurile  pe care vi le-am anunțat și m-aș bucura tare mult să mai fie astfel de ocazii fericite. Dacă vă aflați pe lista câștigătoarelor să treceți pe-aici să ne împărtășiți bucuria voastră. Și desigur, să fiți la înălțime!

Hai să visăm! Ce pereche ați alege să o încoronați regina dulapului vostru de pantofi?

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.