Castigatoare paleta 15th Anniversary Urban Decay

1
741

Duminica aceasta nu a vrut deloc sa dezminta restul saptamanii si s-a incheiat, cel putin pentru mine, cu ceva probleme… De aceea extragerea castigatoarei a fost intarziata. Anuntam ceva mai devreme pe Facebook ca nu am acordat cele 5 intrari pentru textul creativ daca nu a fost vorba macar de o fraza… Am intrari in concurs cu texte extrem de elaborate, pe care le-am citit cu cea mai mare placere si o propozitie de exprimare a dorintei de a avea paleta sau care doar declara ca nuanta x este mov, roz, bej si atat, am considerat ca nu au indeplinit conditia. Daca textul, fie el si scurt, crea o imagine in mintea cititorului, atunci da, am luat textul in considerare si am acordat cele 5 intrari. Am descalificat 2 intrari, una pentru ca in loc de GFC scria ca nu are asa ceva, iar aceasta conditie era obligatorie, iar alta pentru ca nu am gasit nici in lista followeriloe vechi, nici in a celor noi, numele specificat.

In total, s-au adunat 1351 de inscrieri. Nu am luat in considerare intrarile ce s-au inregistrat dupa expirarea termenului de inscriere, adica 20 octombrie. Au fost 2 inscrieri inregistrate dupa aceasta data, care nu au intrat pe lista finala.

In liste s-au folosit numele de GFC, pentru primele intrari, apoi, pentru intrarile de fanpage si cele optionale, numele de Facebook.

Iata filmuletul extragerii.

Am folosit un programel free de randomizare, pentru extragerea castigatoarei pentru ca am avut probleme cu internetul si random.org, cel putin de la providerul meu de internet, nu a vrut sa se incarce….

La fel ca la random.org, pentru a elimina orice banuieli, a 3-a extragere este cea care este declarata castigatoare.

Felicitari, Lucia Iacob, te rog trimite-mi un email cu datele tale de livrare la contact@beautybyjules.com, in termen de 72 de ore, altfel premiul se „reporteaza” pentru un concurs viitor.

Sper ca voi ati avut o zi mai buna decat a mea…

1 COMENTARIU

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.