Câștigătoare #MoistureMatchRo

5
1454

Sunt puțin dezamăgită de rata de participare la concursul #MoistureMatchRo și mi-ar plăcea să-mi spuneți în comentarii ce vi s-a părut dificil sau ce nu v-a plăcut. Feedback-ul constructiv este mereu-mereu binevenit pe blogul meu.

Cele 5 câștigătoare extrase din lista celor care au îndeplinit toate condițiile de participare:

Adina Radu

Camelia Zota

Aleka Sarah Vlădăreanu

Mocanu Alexandra

Stergerean Oana

Videoclipul extragerii:

Fiecare dintre fetele de mai sus va primi un email în care le voi cere datele de contact (nume și prenume, adresă de livrare și număr de telefon) așa că vă rog fiți prompte. Premiile vor fi expediate în momentul în care toate adresele de livrare sunt colectate.

Nu uitați vă rog că una dintre condițiile de participare este ca în 2 săptămâni de la primirea premiului să postați pe pagina de Facebook Garnier sau să-mi trimiteți mie, pe email, un mic review pentru produs. Aș prefera ca ori să-mi trimiteți toate pe email părerea voastră ori să postați direct pe pagina Garnier. Ne lămurim în emailuri cum preferă fiecare 🙂

Felicitări și de-abia aștept să văd cum vi se pare noua cremă de hidratare de la Garnier!

5 COMENTARII

  1. Draga mea eu ti-am spus deja ca n-am participat pentru ca as fi vrut crema pentru ten gras 😀 Cred ca cititoarele au fost impartite in functie de tipul de ten si de asta rata de participare a fost mai mica.

    • Per total rata de participare a fost micuță față de ceea ce mă așteptam. Da, crema pe care am avut-o eu ca premiu fiind cea pentru ten normal cred că nu au fost prea multe doritoare, însă bănuiesc că și mecanismul a părut puțin dificil, fiind vorba și de urcarea unei poze. Mie mi s-a părut foarte simpatic mecanismul, de-asta am cerut păreri.

      • Da, la inceput cand era vorba de upload pe instagram (si atat) si mie mi s-a parut dificil. Insa cand s-a extins la facebook as fi participat cu mare drag. A fost foarte draguta ideea

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.