Concurs aniversar: Mergi pe catwalk cu Jolidon!

98
6908

Nu începe bine săptămâna dacă nu am o supriză pregătită pentru voi, așa că astăzi se dă startul unui nou concurs aniversar. Pentru că frumusețea înseamnă mai mult decât cosmetice și machiaj, astăzi se alătură Jolidon sponsorilor.

De data aceasta, premiul sigur va fi pe placul câștigătoarei, pentru că este la alegere, din colecțiile Jolidon.

Premiul constă într-un set (sutien+chilot) din colecțiile de modă.

Iată ce trebuie să faceți ca să vă înscrieți în concurs:

1. Să fiți fani ai paginilor Jolidon (+1) și Beauty by Jules(+1).

2. Să dați share fotografiei care anunță concursul (+1). Nu uitați să postați în formular linkul de share.

3. Să mergeți în shop-ul online Jolidon și să alegeți lenjeria care credeți că se potrivește cel mai bine modelului Dior de mai jos. 

După ce ați ales lenjeria care credeți că se potrivește cel mai bine modelului, introduceți un comentariu la acest articol, în care să lăsați linkurile sau denumirile produselor alese. Dacă folosiți sistemul clasic de comentarii, nu uitați să specificați și numele cu care sunteți fani pe Facebook.

4. Să completați formularul Rafflecopter de mai jos, pentru a vă înscrie corect în concurs.

Condițiile de mai sus sunt obligatorii și orice posibil câștigător care nu le-a îndeplinit pe toate va fi descalificat.Informații despre cum se completează formularul găsiți aici, iar informații despre cum se obține linkul de share și alte detalii, aici.
a Rafflecopter giveaway

Primiți 3 extra-șanse în concurs dacă sunteți abonați la newsletterul meu.Această condiție poate fi îndeplinită doar după ce formularul are completate toate condițiile obligatorii.

Perioada de desfășurare a concursului este 17 septembrie – 1 octombrie. În termen de 48 de ore de la terminarea concursului, câștigătorii vor fi aleși cu ajutorul formularului Rafflecopter(random.org) și vor fi afișați tot în acest articol.

Update 3 octombrie – În cadrul formularului a fost afișată câștigătoarea premiului oferit de Jolidon. A fost extrasă cu ajutorul random.org, integrat în formularul de participare.

Felicitări pentru Mirela Nitu, cea care se va bucura de un compleu format din sutien și chilot, la alegerea sa. Te rog trimite-mi un email cu titlul “Câștigătoare concurs aniversar Jolidon” care să conțină datele tale de livrare și un număr de telefon la adresa contact@beautybyjules.com

Comentariul câștigător este afișat mai jos.


98 COMENTARII

    • Stai să vezi ce mai urmează 🙂 Și da, în top branduri nu am văzut nimic fashion…deși aș putea numi câteva. O să încerc să aflu care sunt criteriile de selecție pentru brandurile românești.

    • În general Jolidon oferă posibilitatea de a crea propriul set, tocmai pentru că multe dintre noi putem avea mărimea sutienului diferită de cea a chilotului 🙂 Tocmai de aceea, și premiul este un compleu chilot+sutien, la alegerea celei care va câștiga 🙂 Multă baftă!

  1. Iuliana, vroiam sa te intreb ceva …. 🙁 eu am o problema cu adresa de email, m-am inscris acum cateva luni la newsletter si nu prea primesc stirile, de vreo 2 ori am reintrodus adresa si imi zicea ca nu sunt inscrisa, sa confirm inscrierea. intrebarea mea este daca tie iti apar in lista cu queridutza@? de pe alta adresa de email merge, dar cu asta nu vrea 🙁

    • Ești înscrisă. Newsletterul de sus este cel pe care îl trimit eu, de 2-3 ori pe lună. Au fost luni în care nu l-am trimis 🙂 Dacă vrei să primești un newsletter zilnic cu tot ce postez nou, înscrie-te jos de tot, pe dreapta, la RSS. Mailul acela conține toate articolele din ziua anterioară și eventualele articole publicate până în ora 11 🙂

      • multumesc pt raspuns :* vad ca acum am primit si eu newsletterul 😀 chestia e ca pana acum am primit unul singur si pe cealalta adresaq vreo 3 sau 4 si nu intelegeam ce se intampla,

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.