Concurs aniversar: Îngrijire naturală cu Himalaya Herbals

125
8661

Mai am câteva concursuri în mânecă, dar începem să ne apropiem de finalul perioadei de sărbătoare a blogului. Ați putut concura pentru premii variate, iar începând de astăzi puteți să câștigați și premii Himalaya Herbals.

Nu știu dacă ați avut ocazia să încercați produsele până acum, dar vă spun că balsamul meu de buze preferat este Himalaya și nu uit niciodată să mi-l recumpăr, atunci când se termină. Himalaya Herbals conține extracte naturale și a îmbinat propriile cercetări ştiinţifice cu principiile Ayurvedice pentru a obţine o gamă de produse naturale şi eficiente. De la produse pentru îngrijirea tenului, până la cele pentru îngrijirea părului și a corpului, sigur există ceva care să vă atragă atenția la acest brand.

Și de data aceasta vom avea 3 câștigători norocoși.

Cele 3 pachete oferite de Himalaya Herbals conțin: săpun protector cu neem și turmeric, mască antibacteriană cu extract de neem și gel spumă pentru curățarea feței cu extract de neem.

Ca să participați la acest concurs, iată ce trebuie să faceți:

1. Să fiți fani ai paginilor Himalaya Herbals și Beauty by Jules pe Facebook.

2. Să dați share fotografiei care anunță concursul, anunțându-vă astfel și prietenii de ocazie.

3. Să introduceți un comentariu la acest articol, enumerând minim 3 ingrediente folosite în produsele Himalaya Herbals. Găsiți informații legate de acestea pe pagina de Facebook sau aici.

4. Să completați formularul Rafflecopter de mai jos, pentru a vă înscrie corect în concurs.

Condițiile de mai sus sunt obligatorii și orice posibil câștigător care nu le-a îndeplinit pe toate va fi descalificat.Informații despre cum se completează formularul găsiți aici, iar informații despre cum se obține linkul de share și alte detalii, aici.
a Rafflecopter giveaway

Primiți 3 extra-șanse în concurs dacă sunteți abonați la newsletterul meu. Această condiție poate fi îndeplinită doar după ce formularul are completate toate condițiile obligatorii.

Perioada de desfășurare a concursului este 6 – 20 octombrie. În termen de 48 de ore de la terminarea concursului, câștigătorii vor fi aleși cu ajutorul formularului Rafflecopter(random.org) și vor fi afișați tot în acest articol.

Update 21 octombrie – Au fost extrase câștigătoarele concursului Himalaya Herbals în formularul de mai sus. Felicitări pentru

Laura Chiriac

Veronica Picioroanga

Ioana Alexandrescu

Rog câștigătoarele să-mi trimită un email cu titlul „Câștigătoare concurs aniversar Himalaya Herbals” pe adresa contact@beautybyjules.com

Emailul ar trebui să conțină numele complet, adresa de livrare și un număr de telefon. Comentariile câștigătoare mai jos. Click pentru mărire.

125 COMENTARII

 1. Super, super acest articol, in special produsele de la Himalaya Herbals. Am citit despre acest brand de produse, Himalaya Herbals si principalele ingrediente folosite sunt „Neem”, „Aloe Vera”, „Argila”, „Castravete”,”Turmeric”, etc.

 2. Produsele Himalaya Herbals contin urmatoarele ingrediente: neem, rodie, floarea soarelui, ulei din seminte de morcov si germeni de grau, migdale, trandafir chinezesc, coada soricelului, agrise indiene , arbore de ceai, aloe vera, seminte de struguri, roiba indiana, ginseng indian.

 3. Produsele himalaya-herbals contin:neem, germeni de grau, rodie, seminte de morcov, aloe vera, ginseng indian, zinc, sofran indian, roiba indiana, migdale, castraveti, floare soarelui, arbore de ceai, seminte de struguri.

 4. super concurs!
  ar fii suppper sa castig! succes tuturor!!!
  produsele Himalaya Herbals contin extract de neem, aloe vera,germeni de grau, roiba indiana, sofran indian,migdale,ginseng indian etc

 5. Produsele Himalaya Herbals contin urmatoarele ingrediente: aloe vera, neem, rodie, floarea soarelui, migdale,ulei din seminte de morcov si germeni de grau, trandafir chinezesc, coada soricelului, agrise indiene , arbore de ceai, seminte de struguri, roiba indiana, ginseng indian.

 6. neem si rodie,seminte de morcov si germeni de grau,aloe si ginseng Indian,sofran indian,argila,fructe sau migdale si castraveti, floarea soarelui,trandafir chinezesc, coada soricelului, agrise indiene ,arbore de ceai, seminte de struguri.

 7. Ingrediente folosite în produsele Himalaya Herbals: extracte naturale din migdale, trandafir chinezesc, germeni de grau, arbore de ceai, aloe, seminte de struguri, castravete, zinc.

 8. aloe vera, sofran, germeni de grau, argila, castraveti si foarte multe alte bunatati naturale care dau si intretin sanatatea si frumusetea

 9. Ingredientele folosite in produsele Himalaya Herbals sunt rodia, uleiul din seminte de morcov si germeni de grau,Aloe,Ginseng Indian,Neem,Sofran indian, Roiba Indiana,Argila,Castraveti,floarea soarelui, migdale, trandafir chinezesc, coada soricelului.

 10. Produsele Himalaya Herbals contin extract de neem, aloe vera,germeni de grau, roiba indiana, sofran indian,migdale,ginseng indian etc

 11. fb denisa deni
  produsele himalaya printre altele mai contin GERMENI DE GRAU, TRANDAFIR CHINEZESC, ARBORE DE CEAI, FLOAREA SOARELUI, MIGDALE, CASTRAVETI,ALOE VERA, COADA SORICELULUI, RIOBA INDIANA,ETRACT DE NEEM, SOFRAN INDIAN,GINSENG INDIAN,ULEI DIN SEMINTE DE MORCOVI si multe alte ingrediente benefice pentru tenul nostru supus la atatea factori nocivi
  multumim

 12. da da super produsele himalaya, eu is fan lotiunea scrub cu extract de neem si pasta de dinti, ca ingrediente in general in produsele Himalaya am vazut castravete, neem, migdale, menta, argila ulei masline, ulei de struguri si altele .

  mult succes!!

 13. Produsele Himalaya Herbals contin neem, rodie, floarea soarelui, ulei din seminte de morcov si germeni de grau, migdale, trandafir chinezesc, coada soricelului, agrise indiene , arbore de ceai, aloe vera, seminte de struguri, roiba indiana, ginseng indian.

 14. Principalele ingrediente folosite pentru produsele Himalaya Herbals sunt: neem, aloe vera, argila, castravete,turmeric, ulei de masline, ulei de struguri, rodie, floarea soarelui, ulei din seminte de morcov si germeni de grau, migdale, trandafir chinezesc, coada soricelului, agrise indiene , arbore de ceai, roiba indiana, ginseng indian.

 15. fb: Ungureanu Ank
  Produsele Himalaya Herbals contin extract de neem, aloe vera,germeni de grau, roiba indiana, sofran indian,migdale,ginseng indian

 16. Produsele Hymalaia au ca ingrediente: Aloe Vera, Gingseng Indian, Roiba Indiana, Extract de Neemsi multe alte ingrediente naturale.

 17. Principalele ingrediente folosite pentru produsele Himalaya Herbals sunt: neem, aloe vera, argila, castravete,turmeric, ulei de masline, ulei de struguri, rodie, floarea soarelui, ulei din seminte de morcov si germeni de grau, migdale, trandafir chinezesc.

 18. Neem, rodie, floarea soarelui, ulei din seminte de morcov si germeni de grau, migdale, trandafir chinezesc, coada soricelului, agrise indiene , arbore de ceai, aloe vera, seminte de struguri, roiba indiana, ginseng indian. (Diana Nastase)

 19. Himalaya Herbals este o gama de produse ce contine extracte naturale din plante, crescute organic, fara pesticide.
  ingredientele folosite sunt:neem si rodie,ulei din seminte de morcov si germeni de grau,Aloe si Ginseng Indian, Aloe Vera si Zinc, sofran indian,Roiba Indiana,argila,cu fructe sau cu migdale,castraveti, floarea soarelui,trandafir chinezesc, coada soricelului,Agrise Indiene,Arbore de Ceai,seminte de struguri.

 20. Floarea soarelui, migdale, trandafir chinezesc, coada soricelului, germeni de grau sau Agrise Indiene , Arbore de Ceai, Aloe, seminte de struguri.

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.