Concurs aniversar: Ai grijă de tine cu Multi-Gyn!

76
5623

Perioada de înscriere la concursurile aniversare se apropie de final și astăzi dau startul ultimului concurs. Pentru că suntem în luna în care trebuie să conștientizăm că trebuie să avem grijă de sănătatea noastră și ca femei, avem riscuri crescute în anumite zone, de data aceasta premiile sunt oferite de Vavian Pharma.

Despre Multi-Gyn și sănătatea feminină am mai discutat aici și aici. Premiile oferite sunt pentru sănătatea voastră.

Mai exact, fiecare dintre cele două premii constau într-o spumă de curățare Bioclin Femiwash și un ActiGel Multi-Gyn. Acestea sunt produse de igienă create special pentru femei. Dar folosind aceste produse nu înseamnă că puteți să ignorați testul Babeș-Papanicolau, care trebuie făcut anual.

Dacă vreți să aflați mai multe informații despre produse, puteți accesa magazinul online Vavian Pharma. Puteți cere și mostre gratuite de ActiGel Multi-Gyn, accesând această aplicație.

Ca să participați la concurs, iată ce trebuie să faceți:

1. Să fiți fani ai paginilor Multi-Gyn România și Beauty by Jules.

2. Să dați share colajului cu premii, îl găsiți aici. Nu uitați să faceți linkul de share public.

3. Să lăsați un comentariu la acest articol, în care să-mi spuneți care este testul ginecologic pe care fiecare femeie trebuie să-l facă periodic, pentru a afla că este bine.

4. Să completați formularul Rafflecopter de mai jos.

Condițiile de mai sus sunt obligatorii și orice posibil câștigător care nu le-a îndeplinit pe toate va fi descalificat.Informații despre cum se completează formularul găsiți aici, iar informații despre cum se obține linkul de share și alte detalii, aici.

a Rafflecopter giveaway

Primiți 3 extra-șanse în concurs dacă sunteți abonați la newsletterul meu. Această condiție poate fi îndeplinită doar după ce formularul are completate toate condițiile obligatorii.

Perioada de desfășurare a concursului este 13 – 27 octombrie. În termen de 48 de ore de la terminarea concursului, câștigătorii vor fi aleși cu ajutorul formularului Rafflecopter(random.org) și vor fi afișați tot în acest articol.

Update 28 octombrie – Au fost extrase și afișate câștigătoarele concursului. Le puteți vedea în formularul de înscriere, mai sus. Felicitări pentru

Olga Dogotaru

Loredana Cenuse

Rog câștigătoarele să-mi trimită un email cu titlul „Câștigătoare concurs aniversar Multi-Gyn”, care să conțină numele complet, adresa de livrare și un număr de telefon la adresa de email contact@beautybyjules.com

Comentariile câștigătoarelor sunt mai jos.

76 COMENTARII

  1. Testul Papanicolau
    Scopul testului Papanicoalu este acela de a identifica modificarile celulare anormale la nivelul cervixului (col uterin) si de asemenea de screening pentru cancerul de col uterin, in acest sens facandu-se testul Papanicolau in fiecare an.

  2. Pentru a afla că este bine din punnct de vedere ginecologic, fiecare femeie trebuie sa faca periodic testul Babes Papanicolau.

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.