Comentatorul lunii aprilie

27
3075

Cred că v-ați obișnuit deja că la începutul lunii aleg un comentator ce va fi premiat pentru activitatea din luna precedentă. Știu că mă mișc mai greu, dar nu uit, să știți! Premiul cel mare pentru comentarii în luna martie constă într-o selecție de produse, pe care le puteți vedea în fotografie.

Iar pachetul merge la…. Andreea. Fetele care au comentat mai mult decât ea au fost premiate în lunile anterioare, iar eu mi-am propus ca în fiecare lună un alt comentator să ia premiul, așa că pe Andreea am declarat-o câștigătoare.

Comentatorul lunii Aprilie

Cum luna trecută am oferit și un premiu de încurajare, îl ofer și luna aceasta, tot prin extragere. Din lista celor care au introdus cel puțin 5 comentarii în luna aprilie m-am scos pe mine și pe Andreea, ca totul să fie fair.

Castigator premiu de incurajare aprilie - Beauty by Jules

Iar Lorelei va primi un pachet cu ceea ce este mai jos.

Premiu incurajare aprilie - Beauty by Jules

Le rog pe cele două câștigătoare să-mi trimită un email cu datele lor de livrare (nume, adresă) la contact@beautybyjules.ro ca să le pot trimite pachetele săptămâna aceasta. Premiile le voi expedia prin poștă, așa că adresa trebuie să fie cea de pe cartea de identitate ca să puteți ridica pachetele.

Concursul de comentarii continuă și în luna mai, iar între timp vă invit să participați și la concursul Dove.

27 COMENTARII

 1. Iuliana, îţi mulţumim din suflet pentru tot. Tu ne dăruieşti motive să revenim mereu cu drag! ♥
  Felicit din suflet norocoasele câştigătoare! ♥
  Te pup, să te bucuri de-o nouă săptămână minunată! ♥

  • Îți mulțumesc mult pentru cuvintele atât de frumoase, Mihaela. Fără voi cred că de mult abandonam blogul. Dar când citesc comentarii ca ale tale am un suflu nou și-mi revine energia 🙂
   O săptămână cât mai ușoară și ție!

  • E timp și luna asta 🙂 De fapt, până la finalul anului în fiecare lună va fi un comentator nou, cel mai probabil, cred că voi reuși să premiez pe cineva în fiecare lună.

    • M-ai făcut să roșesc un pic. Știu că de multe ori îmi spuneți asta, și nu numai voi, chiar și soțul meu îmi spune asta, dar eu nu reușesc să identific un stil neapărat al meu, de a scrie. Pot spune doar că încerc de fiecare dată să scriu cu simț de răspundere 🙂

 2. Multumim! Sper sa apuce fiecare dintre voi sa castige un premiu. Intr-adevar, de cand am descoperit blogul lui Jules sunt mereu cu ochii pe articolele noi. Ai ceva special cand scrii si iesi in evidenta fata de celelalte bloguri.

 3. Bravo,sa sebucure de produse:) remarc crema contur ochi cu Q10 de la cosmetic plant,se pare ca e un „must”…sa o incerce toata lumea!!!
  Profit de ocazie sa-ti scriu cat de mult imi place uleiul synergy,mirosul pe mine,una,ma bucura maxim si cred ca si-mi face bine tenului care nu arata prea bine zilele astea:)o sa-l folosesc in continuare si sunt si in cura intensiva de o luna cu capsulele minune:)

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.