Zâmbeşte cu încredere şi te premiez!

25
7911

Cred că fiecare persoană are la un moment dat un talisman. Un obiect sau chiar un obicei care în general îi poartă noroc, oferindu-i protecţie împotriva ghinioanelor de orice fel.

Femeile cred că sunt cele care aruncă asupra micilor obiecte ce le însoţesc cele mai mari „puteri”, însă nimic nu poate egala forţa şi încrederea pe care un zâmbet frumos şi sănătos îl poate avea în momentele cheie. Transformarea zâmbetului meu s-a încheiat, buzele mele iau forma minunată a surâsului, dezvăluind dinţii din ce în ce mai des, însă grijile nu se termină niciodată.

Am obţinut deja un zâmbet luminos şi alb, cu vizite dese în clinica dentară, însă obiceiurile nu chiar sănătoase se menţin, chiar dacă într-o măsură mai mică. Nu pot renunţa la cafeaua de dimineaţă, la fresh-ul de portocale sau la paharul de vin consumat ocazional. Şi toate acestea înseamnă pete pe dinţi, dacă nu am grijă. Plus că cele mai bune brioşe au cel mai adesea crema colorată. N-o fi prea sănătoasă, dar este incredibil de gustoasă. Micile mele plăceri, la care parcă nu-mi vine să renunţ atât de uşor.

Însă am nevoie de o soluţie pentru a-mi menţine dinţii frumoşi şi albi. Un zâmbet cât mai luminos este talismanul meu, pavăza mea împotriva problemelor zilnice.

Colgate Max White One Optic

Ce soluţie am încercat în ultima perioadă? Noul Colgate Max White One Optic, ce combină iluminatorii optici ce reflectă lumina cu particule unice de curăţare, îndepărtând delicat petele.  Dinţii rămân mai curaţi şi sunt vizibili mai albi, instant! Petele rămân doar o amintire, iar eu îmi pot împerechea fără grijă cafeaua zilnică cu o brioşă. Şi încă fără frica de a-mi afecta dinţii, pentru că spre surprinderea mea, deşi cu efect de albire, noua pastă de dinţi Colgate este blândă cu dinţii. Fără să insist prea mult, îmi simt dinţii cu adevărat curaţi, iar respiraţia proaspătă o menţin cu ajutorul apei de gură din gamă.

Colgate Max White One Optic - cu particule de iluminare

Pot lăsa rujurile cu subton mov şi luciurile de buze cu particule albăstrui de-o parte, efectul optic al pastei de dinţi Colgate Max White One Optic este asemănător – dinţi mai albi, instant.  Şi încrederea că zâmbetul meu rămâne în continuare cuceritor.

Vreţi şi voi un boost instant de încredere? Aveţi nevoie doar de un #zâmbetMaxWhite. Şi vă ofer un kit Confidence Booster (pastă de dinţi Colgate Max White One Optic, periuţă de dinţi şi apă de gură) plus un super-colier statament, pentru un plus de şarm.

Premiu colier statement Colgate

Ce trebuie să faceţi? Comentaţi la statusul de pe pagina de Facebook (de AICI sau de AICI) cu o poză de tip selfie în care zâmbiţi şi adăugaţi hashtagul #zambetmaxwhite.

Atât! Peste 2 săptămâni, după ce se termină înscrierile, voi trage la sorţi un câştigător sau o câştigătoare. Pentru că zâmbetul cuceritor şi alb nu are sex, iar domnii sunt invitaţi şi ei să se înscrie (cu un zâmbet).

UPDATE 15 iunie 2015:

Mai jos aveți lista cu toate numele celor care au îndeplinit condițiile de participare la concurs. Adică au postat un comentariu cu #zambetMaxWhite la unul dintre statusuri, însoțit de o poză de tip selfie cu zâmbet. Am păstrat și data și ora la care au fost înregistrate comentariile. Am eliminat înscrierile duble, la ambele statusuri, fără să-i scot din listă pe cei care s-au înscris de mai multe ori.

Lista participanti Colgate Max White 1

Lista participanti Colgate Max White 2

 Click pe poze pentru mărire. 

Lista a fost randomizată cu List Randomizer de la Random.org, iar câștigătorul a fost decis astfel.

Castigatoare #zambetmaxwhite

O rog pe Nadia să-mi trimită un email cu adresa de livrare și numărul de telefon la contact@beautybyjules.ro pentru a putea primi premiul.

Felicitări tuturor, aveți zâmbete minunate!

Stați pe-aproape, după ce voi reuși să-mi rezolv problemele tehnice (am rămas fără PC) vor urma noi surprize!

25 COMENTARII

  1. Foarte frumoasa ideea concursului! Ai luat o buna initiativa impreuna cu Colgate, gama asta e preferata mea, o folosesc de cand a aparut. 🙂 bravos, la cat mai multe selfiuri fericite!

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.