Căutăm comori ascunse!

27
2332

Am de ceva vreme ideea aceasta, de a organiza un concurs de tip „treasure hunt”. Mai sunt ceva zile până la ziua mea, care pică în fiecare an pe 7 iulie, nu ca a Reginei, care are dată inexactă.

Am câteva premii, destul de variate, ca și componență, unele mai colorate, altele mai parfumate. Nu o să vă spun care sunt premiile, nici câte, pentru că trebuie să le descoperiți zilnic. Fiecare zi înseamnă un nou premiu.Dacă vă place premiul descoperit, atunci puteți să vă și înscrieți în tragerea la sorți pentru el.

Cum funcționează mai exact.

1. În fiecare zi pândiți pe pagina de Facebook indiciul pe care îl voi posta. Indiciul vă va trimite către unul sau mai multe articole de pe blog. Dacă sunteți cititori cât de cât fideli, o să puteți să descifrați destul de repede indiciul. Altfel, sper să fie îndeajuns de logice și pentru cei care nu mi-au urmărit până acum blogul.

2. Căutați în cadrul articolului/articolelor către care trimite indiciul iconița de mai jos.

3. Click it! Veți fi redirecționați către premiu și formularul de înscriere 🙂

Înscrierile pentru fiecare premiu pe care îl descoperiți durează 5 zile, așa că aveți ceva timp la dispoziție să căutați printre cele 600 de articole deja postate. După 5 zile, la fel ca Cenușăreasa, iconița care anunță premiul va dispărea din articol și urmează ca în maxim 2 zile să anunț câștigătorul, prin tragere la sorți.

Înscrierea în concurs se va face printr-un formular Rafflecopter, prin îndeplinirea câtorva condiții. Cele uzuale, pe care le găsiți și în condițiile generale pentru giveaway-uri. Câștigătorii au la dispoziție 14 zile calendaristice să își revendice premiul, altfel acesta se va reporta.

Startul concursului se va da pe 27 iunie. Cât durează? Până rămân fără premii.

Între timp nu uitați de celelalte două concursuri în desfășurare, BioElemente și Lady Health. Asigurați-vă că îndepliniți toate condițiile, nu mi-ar plăcea deloc să vă descalific.

Iar dacă tot suntem la categoria concursuri, aruncați cu un vot și în bloggerițele finaliste de la Școala de Beauty Blogging. Acum fug să pregătesc premiile, vreau să iasă totul bine de mâine, când public primul indiciu!

Ei, ce spuneți, porniți cu mine în aventura asta? Începem căutarea micilor comori ascunse?

27 COMENTARII

    • Da, Sorina, acela este indiciul, se publică la ora 10.00 pe Facebook cât ține concursul. Ai și ghicit, dar nu vreau să stricăm distracția celorlați, așa că am editat comentariul. Caută cu un search articolele brandului ( ai căsuță de search sus în dreapta) și într-un articol se ascunde cutia. Dai click pe ea și ți se va dezvălui premiul de azi 🙂

  1. Foarte interesant! Si mie imi place genul acesta de concurs, in care trebuie sa „vanam” indiciile, este atat de placuta cautarea incat aproape ca nici nu mai conteaza daca prinzi sau nu un premiu, in plus te mai si informezi. Si apropo de informare, habar nu aveam de sarbatorirea reginei in Commonwealth in zile diferite. Omul cat traieste invata, si acesta chiar este un real castig!

    • Și mi mi s-a părut amuzant când am citit prima dată, că regina are zile de naștere diferite 🙂 Chiar mă bucur tare că vă place ideea și că am reușit totuși să fac și indiciul de dificultate medie 🙂

  2. A fost un amuzament astazi sa vad cat de repede gasesc indiciul, a fost un joc energizant (mai ceva decat cafeaua pe care nu o bausem) …:). Parca sunt un copil dar nu am cautat niciodata comori virtuale, asta e…:).

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.