Câștigătoare Kit Les Cosmetiques

9
1618

În primul rând le mulțumesc tuturor celor care au scris articole despre noile produse Les Cosmetiques în urma concursului pe care l-am lansat la sfârșitul lunii trecute.

Am citit, analizat și notat articolele împreună cu un reprezentant al agenției care s-a ocupat de acest concurs. Cele 3 articole câștigătoare sunt:

Andreea, cu articolul de AICI
Adina, cu articolul de AICI
Anca Andreea Manea (jur că nu suntem rude!) cu articolul de AICI

Pe ele le așteaptă un adevărat festin cosmetic cu produse Les Cosmetiques, noul brand adus în exclusivitate în România de Carrefour. Iar pentru a intra în posesia premiilor o să le rog pe fiecare să-mi trimită adresa de livrare împreună cu numele complet și număr de telefon la contact@beautybyjules.ro

Nu uitați, mai am încă un concurs pentru bloggeri, de data aceasta cu premii Eucerin, chiar AICI. Pe lângă faptul că fiecare dintre cele 3 bloggerițe câștigătoare va primi un set de produse pentru uzul propriu, va putea organiza un concurs și pentru cititoarele sale. Este o ocazie minunată să vă răsplătiți cititorii cu produse excelente și vă recomand să profitați de șansă cât mai repede, pentru că pe 30 martie se încheie înscrierea articolelor.

Pentru inspirație vă pot oferi mai multe materiale, așa că puteți să mă contactați fără probleme prin email sau chiar pe Facebook. Pentru și mai multă inspirație, puteți citi și articolele de AICI și de AICI.

Felicitări celor 3 câștigătoare, de-abia aștept să-mi spuneți ce produse vă plac mai tare din kitul de testare, care este foarte generos, vă asigur!

9 COMENTARII

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.