Adolescenți cu piele mai curată – campanie La Roche Posay

5
1757

Îmi place mult când se desfășoară campanii de informare a populației și îmi place și mai mult când sunt foarte targetate. În lunile octombrie și noiembrie, La Roche Posay desfășoară campania „My teen skin”, în care beneficiarii sunt adolescenții.

Mai exact, aproximativ 15.ooo de tineri din liceele din București, Constanța, Brașov, Iași, Timișoara și Cluj-Napoca vor primi informații legate de apariția, cauzele și tratamentul acneei juvenile. Sunt implicate 66 de licee în această acțiune, însă campania poate ajunge la tineri și online, prin aplicația My teen skin de pe pagina de Facebook.

De ce această campanie? Pentru că, așa cum a arătat un studiu internațional al Laboratoarelor La Roche Posay, „mai mult de jumătate dintre persoanele afectate de acnee spun că aceasta reprezintă principala sursă a complexelor lor fizice. Cum 8 din 10 adolescenți suferă de acnee, ne-am hotărât să venim în întâmpinarea tinerilor cu programul educațional “My teen skin”. Obiectivul nostru principal este ca fiecare participant să aibă la sfârșitul activității extracurriculare o bază solidă de informații pentru un ritual corect de îngrijire a tenului.”- Miruna Biziniche, Medical Manager, La Roche-Posay România.

Soluția La Roche Posay pentru tratarea tenului acneic constă în 2 produse de bază Effaclar Gel, un produs de igienă zilnică și Effaclar DUO, o cremă tratament care luptă cu acneea, oferind în același timp hidratare.

Mi-ar fi plăcut să fie astfel de campanii și când eram eu în liceu și salut astfel de inițiative. Cert este că adolescenții actuali cred că sunt ceva mai preocupați de aspectul fizic decât generația mea și mai multă informație nu poate fi decât de bun augur.

Cât de important considerați că este aspectul fizic la adolescență? Ați avut complexe legate de aspectul vostru, în liceu? Credeți că astfel de campanii pot ajuta tinerii din ziua de astăzi?

5 COMENTARII

  1. eu am terminat liceul acum 3 ani, dar ar fi fost frumos sa fie si atunci astfel de campanii, cu siguranta am fi evitat sa punem pe fata produse pt alt tip de ten. e o campanie gandita bine si sper sa bage la cap adolescentii nostri 🙂

    • Mersi că m-ai anunțat, Gina. Uite că nici eu nu știam că pe lângă sinusuri e bine să lași monstruleții în pace. Și-mi pare rău că nu ai colegi de școală care să vrea să se informeze. E bine că totuși tu ai rămas cu ceva informații. Sper să-ți priască produsele. Dacă nu, poate o vizită la dermatolog ar fi o alegere mai bună 🙂 Felicitări pentru articol.

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.