Wella – Trendurile anului 2017 în hairstyling

0
1252

Ca în fiecare an, Gala Wella, cel mai important eveniment de hairstyling din România, ajuns la cea de-a XXII-a ediție, a prilejuit prezentarea tendințelor în tunsoare și culoare pentru anul 2017.

Primăvară/Vară 2017 – Ultra Contouring

De anul acesta, conturingul nu mai este destinat exclusiv industriei make-up

Pentru sezonul primăvară/vară 2017 hairstiliștii Wella Professionals propun lookurile ultra-personalizate. Toate elementele hairstylingului sunt instrumente de evidențiere a personalității fiecăruia dintre noi. Este încurajată adoptarea unor lookuri “semnătură”, care merg dincolo de ceea ce toți cunoaștem drept frumusețe standard.

Ultra Contouringul pune accent pe crearea de iluzii optice și forme, utilizează lumina pentru a crea volume și întunericul pentru a îngusta. Ultraconturingul pleacă din real în ultrareal. 

“Colecția Spring Summer 2017 amplifică personalitatea și frumusețea interioară. Rolul cel mai important în acest concept îl are culoarea. Există variante pentru toate lungimile de păr, plecând de la forme pure și simple până la folosirea de tehnici combinate în aceeați formă.  Focusul pe culoare este în zona frontală și pe tot conturul feței.” Alina Calin, Wella Top Team Romania

“Culoarea distorsionează și creează forme și potențează textura. Bretonul este prezent în colecția Spring/Summer 2017 și este evidențiat de nuanțele sezonului: blond pastel, nuanțe cafenii și bej, touch-uri de violet și roșu, de la pastel la nuanțe intense.”  Florina Vatafu, Wella Top Team Romania

Toamnă/Iarnă 2017 – New Norm

New Norm este probabil favoritul meu. „Uber-Autenticitatea” este linia definitorie a trendului pentru sezonul rece. Tehnicile tradiționale sunt combinate cu produse ce au la baza formule inovatoare pentru a da naștere unui look proaspăt, chic și autentic.

Imperfectul devine perfect. Tot ce este normal, onest, simplu și confortabil își primește locul cuvenit. În tunsoare, accentul cade pe linii simple, blânde, și se creează suportul perfect pentru colorare. Nunanțele sezonului toamnă/iarnă sunt naturale. Însuflețite, intense, dar inspirate din natură.

“Formele sunt fluide dar conțin și elemente grafice atât în tunsoare cât și în culoare. Volumele în general sunt poziționate în zona din spate a capului. Nuanțele sunt în combinații actuale din zone de cald sau rece, pudrate și cu treceri fie mergând în zona de contraste evidente, fie pastrând sentimentul de natural: griuri reci, pudrate dar luminoase și transparente. Arămiuri combinate, complexe, sunt lucrate în zone de la închis la deschis, iar castaniurile profunde se pot transforma atât spre cald cât și spre rece.” Roxana Oprea, Wella Top Team Romania

Trendurile Wella Professionals 2017 au fost puse în scena cu ajutorul echipei Wella Top Team Romania, ce îi aduce împreuna pe cei mai buni hairstiliști, recunoscuți pe plan național și premiați la nivel internațional: Emil Hurubean, Alina Rău, Eduard Virag, Ionela Chiriac, Florina Vătafu, Mădălina Nițu, Alina Iulia Călin, Adi Pop, Lucian Busuioc, Septimiu Zavate, Ioana Pop, Adrian Aramă, Constantin Ilie, Ioana Dobre, Roxana Oprea, Arabella Zadic, Attila Bereczki, Cristina Scrisu, Florian Radu, Antoaneta Stoican, Alfred Fellner.

Trendurile prezentate pe scenă Galei Wella au fost întregite cu ajutorul ținutelor create de Bianca Popp și La Mode Toujours – Designer Cristina Negru, iar machiajul a fost realizat de către echipa Max Factor condusa de Sorin Papa si Ana-Maria Gorgonetu.

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.