Weekend-ul ăsta hai la Vadoo Chill Fest!

0
2343

 

Dacă nu știi pe unde să fugi acest weekend, am eu o idee: hai la Vadoo Chill Fest! Ce se întmplă acolo? Pe lângă relaxare, mâncare bună, băuturi delicioase și distracție maximă, ne  dăm întâlnire cu muzica bună.

Vineri, 24 August:
Lucia
The Groovy Bastards
NEXT EX
UFe
Sambata, 25 August:
JazzyBIT
Nadia Trohin JazzQuartet
byron
DJ Sauce
Duminica, 26 August:
Chill vibes all day cu pur și simplu

Hai cu mine în weekend să încheiem vara cu vibrația la înălțime. În poiana de la Vaduu Oii (Buzău) ne încărcăm cu energie bună și mult chill pe ritmuri de jazz, funk, alternative și electro.

Dacă ai chef de super chill în hamac, super mixuri la Birt sau de o ședință de yoga, vino cu ai tăi dragi și faini oameni la Vadoo să te bucuri de muzică bună, povești în jurul focului și „cel mai înstelat cer din câte există”. Plusez pentru îndrăgostiți de apă cu raftingul de neegalat de pe Buzău. Promit să fiu acolo, prima la îmbarcare, cu aparatul foto pregătit și tolba de povești plină. Cei care au mai fost pe barcă cu mine știu ce zic :)))))

Cazarea se face la cort, pe baza biletului de acces la festival – 150 Ron. Daca nu aveți cort puteți închiria direct de la ei, la prețul de 120 Ron/3 zile (cort + saci de dormit + saltea gonflabila), în limita stocului disponibil.

Lamuriri suplimentare – Vadu Oii este un sat din comuna Gura Teghii, nord-vestul județului Buzau (nu Constanța). Semnalul la telefon cam lipsește așa că asteaptă-te la deconectare old school. It’s all about good vibes! ♥

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.