Tratament de curățare marca The Fam-Home of Beauty

0
1529

Anul trecut am făcut o vizită salonului The Fam. Home of Beauty pentru un tratament de curățare de care aveam mare nevoie. Nu am apucat să vă povestesc atunci, am fost prinsă cu sărbătorile și m-am pierdut în marea de cadouri, globulețe și beteală.

Cristina Ioniță, cosmetician și make-up artist, a avut grijă de mine și de tenul meu. Am testat un tratament de curățare Maria Galland, extraordinar de relaxant, care mi-a lăsat tenul curat, proaspăt și catifelat. Nu mă așteptam să fie o diferență atât de mare după un simplu tratament de curățare. Cu siguranță, produsele sunt cele care au făcut diferența, dublate de grija Cristinei față de tenul meu.

Dar hai să vă povestesc în amănunt în ce a constat tratamentul și de ce mi-a plăcut așa de tare. Am început cu demachierea ochilor și a buzelor cu un demachiant bifazic. Curățarea a continuat cu un gel spumant din linia Soin Dermatologique pe baza de acid glicolic. Gelul spumant purifiant ajută la diminuarea porilor dilatați și oferă pielii un aspect vizibil mai curat.

A urmat curățarea prin microdermabraziune cu diamante. Prin exfolierea acesta blândă a tenului, celulele moarte de la suprafața pielii sunt îndepărtate rapid și eficient. Pasul acesta din tratament ajută, printre altele, la creșterea absorbției produselor în piele. Prin urmare, produsele aplicate ulterior au avut efect maxim.

Pe zona ochilor mi-a fost aplicată o esență Maria Galland cu acid hialuronic, special concepută pentru zona sensibilă. Această esență hidratează intens, netezește liniile fine și reduce umflăturile. Pe zona T au folosit o esență cu un complex special de microsilver care ajută la reglarea secreției de sebum, are efect de matifiere și protejează împotriva iritațiilor, obținând un ten curat și mai clar.

Pe restul feței, gât și decolteu, mi-a fost aplicată o esență cu extract de trufe albe care hidratează intens pielea, netezește și oferă efect de lifting. Se obține un ten radiant și hidratat și este ideală dupa o expunere îndelungată la soare.

După hidratare, a urmat masca Maria Galland peel off, plastifiantă, cu efect de luminozitate, bogată în vitamina C. Aceasta ajută la penetrarea ingredientelor active, facând ocluzie la nivelul pielii. A fost aplicat apoi serumul 129, cu o textură revigorantă de gel și ingrediente active.

Pentru mai multe informații despre salonul The Fam. Home of Beauty (Lt. Marcel Andreescu, 49, Dorobanti), intrați pe site sau sunați la numărul de telefon disponibil. Doamnele drăguțe de acolo vă vor ajuta cu siguranță 🙂

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.