Tinerețe fără bătrânețe cu puțin ajutor din partea clinicii Yiara

0
1631

Intrăm în panică o dată cu apariția primului rid și începem să dezvoltăm strategii și să căutăm creme minune care stopează îmbătrânirea. Ne gândim că de vină este gravitația și poate că ar fi util să mergem în mâini de azi înainte. Căutăm soluții pentru combaterea ridurilor, petelor și oricăror altor semne care trădează vârsta scrisă în buletin.

De ce? Pentru că ne place de noi tineri și am vrea să fim așa mereu. Acceptăm cu greu degradarea organismului și iminentele riduri de pe față. Și până la urmă, de ce am face-o? De ce am accepta să fim bătrâni, plini de riduri și cu pielea lăsată? Oamenii au ajuns pe lună, ne deplasăm în orice colț al planetei ne dorim, am inventat pizza și bacon și ciocolata, avem mașini performante pentru aproape orice ne trece prin cap. Și atunci, de ce să acceptam fără luptă să fim bătrâni? Eu zic să luptăm și să câștigăm 🙂

Folosim SPF zilnic, indiferent de anotimp și prognoza meteo, ne demachiem în fiecare seara (chiar dacă nu am folosit make-up pe timpul zilei), ne curățăm temeinic tenul, folosim creme potrivite vârstei noastre, folosim măști o dată pe săptămână și ne răsfățăm cu masaje faciale. Evităm tutunul, alcoolul și nopțile pierdute, ne ferim de stres și încruntare (zâmbetele sunt admise), facem sport de câteva ori pe săptămână și ne alimentăm corespunzător. Toate acestea ne ajută să ne păstrăm tinerețea pentru mai mult timp.

Dar chiar și așa, tot mai avem nevoie de ajutor. Un aliat important în lupta împotriva îmbătrânirii. O clinică cu personal specializat și aparate de ultimă oră. Un ajutor neinvaziv pentru ten, care să ajute și să stimuleze colagenul natural creat de către acesta.

Vreau să vă vorbesc despre clinica Yiara și tratamentul HydraFacial pe care l-am testat la ei, un tratament extraordinar cu rezultate imediate. Este vorba despre hidrodermabraziune cu un aparat care care combină simultan curățarea, hidratarea și protecția oferită de antioxidanți cu un rezultat uimitor asupra tenului. Tratamentul HydraFacial este calmant și restructurant, șterge efectiv liniile fine, îmbunătățește calitatea pielii și descongestionează porii. Serumurile HydraFacials tratează cu succes acneea, hiperpigmentația, petele ce apar odată cu înaintarea în vârstă plus iregularitățile texturale ale tenului.

Este un tratament potrivit oricărui tip de ten. Mie mi-a plăcut în mod special curățarea în profunzime a tenului, pe care nu o obțin acasă indiferent de produsele pe care le folosesc. Tenul a rămas curat și proaspăt, cu elasticitatea îmbunătățită.

Nu am încă riduri profunde să vă pot spune ce efecte are asupra lor, însă, liniile fine din jurul ochilor au dispărut imediat. Ca un efect de filtru doar că aplicat în realitate 🙂

Un alt beneficiu pe care l-am observat este dispariția coșurilor. Eu am un ten mixt și am uneori probleme cu coșurile. Nu am acnee, dar îmi tot apar hormonal prin zonele grase. V-am mai povestit despre problemele astea. După tratamentul cu HydraFacial, prima reacție a fost să mă umplu de coșuri, deci tratamentul nu este recomandat fix înainte de un eveniment mare. Reacția este normală pentru că sunt aduse la suprafață impuritățile din profunzime. Imediat ce toate impuritățile au fost scoase, porii sunt închiși și este prevenită apariția altor coșuri noi.

Pentru început, este recomandat ca tratamentul să fie făcut săptămânal timp de o lună, apoi o dată pe lună este suficient, pentru întreținerea rezultatelor. Este un tratament bun pentru întârzierea apariției ridurilor, cea mai bună armă în lupta cu ridurile este în continuare prevenția.

Clinica Yiara se află în Otopeni, foarte aproape de primărie, poziționată fix în stația de autobuz. Pentru cele care nu sunt posesoare de permis auto, faptul că 783 (care are și aer condiționat) te lasă fix lângă clinică este un real avantaj. Este o clinică nouă, cu personal specializat, medici dermatologi, esteticieni, kinetoterapeuți și nutriționiști. Acoperă o mulțime de tratamente, atât faciale cât și corporale. Inclusiv mult discutata terapie vampir. Punctul forte, însă, este cu siguranță aparatura de ultimă generație cu care este utilată clinica. Mici OZN-uri care ne ajută să rămânem tineri pentru mai multă vreme.

Dacă aveți întrebări despre terapie sau clinică, feel free să îmi scrieți în comentarii. Promit să răspund din experiența proprie și să întreb personalul clinicii acolo unde nu cunosc răspunsul 🙂

Z

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.