Cum am ajuns să ador Fiat 500. Descoperirea colecției Ti amo 500 – Collistar

0
2633

Ce au în comun mașinile și cosmeticele? Mai nimic, ai putea spune la prima vedere, însă dacă te gândești la nivel de tehnologie și măiestrie, s-ar putea să începi să vezi un numitor comun. Și dacă te gândești și la Italia, atunci ai tras lozul cel mare. Vorbesc de Collistar și Fiat, dacă nu v-ați dat seama până acum. Pentru că unul dintre cele mai iubite branduri italiene de îngrijire și machiaj s-a aliat cu una dintre cele mai iubite mărci italiene de automobile pentru a crea Ti Amo 500, o colecție de machiaj inspirată de una dintre cele mai faine mașini de oraș în care mi-a fost dat să parcurg Bucureștiul.

Întârziată și spășită vin în fața voastră cu o experiență pe care am trăit-o acum o lună. Un treasure hunt prin București, într-o zi caniculară, dar plină de bucurie. Am parcurs drumul dintre diferite magazine Sephora într-un superb Fiat 500. O mașină de oraș ce oferă mai mult spațiu decât pare la prima vedere, cu un design demn de măiestria italiană. Mai că-mi vine să încerc din nou să conduc, deși șofatul, și mai ales prin București, nu se află printre senzațiile extreme pe care le prefer. Dar aș face-o doar la volanul unui Fiat 500. Măcar să mă bucur de confort și ambianță plăcută, dacă ceilalți participanți la trafic nu-s chiar prietenii mei, nu?

Dar să revenim la Collistar. Ti Amo 500 face parte din seria de colecții în ediție limitată pe care brandul a decis să le lanseze anual, încă din 2014. Un omagiu adus tradiției și manufacturii italiene, într-un mod inedit. Design vestimentar, design de lifestyle și acum design auto, toate au reușit să se îmbine armonios în colecții de machiaj ce păstrează calitatea înaltă a produselor italiene. Despre produsele colecției v-am scris inițial AICI.

Ti Amo 500 - Collistar - colectie editie limitata

O colecție completă de produse care să facă din vară un anotimp al bunei dispoziții, fără să răpească din timpul de distracție. Și aș aminti aici de fardul de obraz. Un produs complet pentru pomeți, cu fard de obraz în două nuanțe și două tipuri de iluminator, cât să nu pierzi timp căutând și mixând produse diferite din trusă. Nu mai spun de fardurile Wet&Dry, care pot face trecerea de la un machiaj de zi la unul de seară în câteva secunde, doar prin umezirea pensulei de aplicare. Unul dintre lucrurile pe care le apreciez enorm la rujurile Collistar din colecție este că vin însoțite de creionul contur perfect coordonat. Timp mai puțin la cumpărături, timp mai puțin la machiaj, pentru că știi exact ce se potrivește, fără să greșești.

Ti Amo 500 Collistar - Strobing Look Pink-Roz

Produsul meu preferat din colecție (și e greu să aleg, serios, pentru că toate produsele îndeplinesc standarde înalte de calitate!), ar fi fardul de obraz Strobing Look. E și greu să-l descriu ca fiind doar un fard, pentru că întrunește condițiile pentru o trusă completă pentru pomeți. Și cum vara înseamnă strălucire, cele două variante (roz și coral) îndeplinesc și condițiile de a fi în ton cu sezonul. Texturile sunt incredibil de mătăsoase și de rezistente, iar iluminatorul mare, din partea de jos a compactului, deși la prima vedere poate părea identic, are mici diferențe în funcție de nuanța fardului de obraz. În varianta roz merge spre nuanța șampaniei, iar în varianta coral se duce într-un auriu ceva mai pronunțat.

Varianta pe care o am eu are tonuri roz și pentru un ten în general deschis arată minunat. Toate texturile sunt mătăsoase și permit mixarea sau folosirea separat. Aș spune că este mai dificil de folosit separat fâșia din mijloc, însă cu o pensulă mai îngustă nu este așa de problematic. Swatch puteți vedea mai jos.

Ti Amo 500 Collistar - Strobing Look Pink-Roz swatch

Demențial de frumos (și nu folosesc cuvântul ăsta așa de ușor, vă asigur), este fardul Wet&Dry Coralo Non Fermarmi. Aplicat cu o pensulă uscată este discret, oferă strălucire, însă cu pensula umezită devine incredibil de intens, păstrându-și însă catifelarea. Este absolut wow efectul și pe un ten bronzat (chiar și mimat bronzat, din farduri), va arăta absolut fabulos.

Collistar Ti Amo 500 - Fard Wet&Dry Coralo Non Fermarmi

Serios, voi nu ați suspina în fața culorii? Imaginați-vă cât de bine poate arăta în soare și mai ales pe ochi deschiși la culoare. Jackpot!

NTi Amo 500 Wet&Dry Coralo Non Fermarmi swatch

Sezonul acesta se poartă albastrul, iar Ti Amo 500 are un albastru iconic, undeva între turcoaz și verde, cu reflexe. Folosit ca accent, pe linia de jos a pleoapei, de exemplu, sau în colțul extern al ochilor, poate face și irisurile verzi sau albastre să iasă în evidență. Swatch pentru „Portami via” mai jos.

Collistar Ti Amo 500 - Fard matasos Albastru Portami ViaTi amo 500 - Fard albastru Portami Via swatch

Vă spuneam că rujurile vin în set cu un creion asortat. Ei bine, potrivirea este perfectă și puteți vedea asta mai jos. Textura este cremoasă, acoperirea medie dintr-un strat, mare aplicat în mai multe. Finisajul este lucios și din experiență vă spun că rujurile Art Design sunt hidratante și nu creează probleme.

Ti Amo 500 Collistar - Ruj Coralo Non Fermarmi

Ti Amo 500 - Ruj Coralo Non Fermarmi - swatch

În afară de swatch nu am apucat să mă joc încă cu nuanțele de ojă, dar auriul mi-a furat inima. Nuanța de fuchsia are reflexii albăstrui, cromate.

Ti Amo 500 - Collistar - oja

Swatch Oja Ti Amo 500 Collistar - Fuchsia Accendimi - Auriu Abbagliami

Nu face parte din colecția Ti Amo 500, însă dacă aveți de gând să profitați de reducerile Sephora sau de oferta 2+1 la produsele Collistar (valabilă până mâine, 30 iunie), atunci să aruncați neapărat o privire și bronzerelor noi. În variante de roz și coral, acestea combină o pudră bronzantă cu una colorată, pentru un efect „belle mine”. Textura este catifelată și aplicarea facilă, mai ales că vine la pachet cu o pensulă kabuki.

Collistar Pudra Bronzanta Belle Mine 01 Pele Rosa

Îmi place enorm cum se îmbină cele două nuanțe. În swatch vedeți al treilea rând, cu toate pudrele amestecate.

Collistar pudra bronzanta Belle Mine 01 - Pele Rosa

Nu degeaba prin 2010, când am început să scriu pe blog, am ales și produse Collistar pentru primele review-uri. Marca numărul 1 în parfumeriile italiene, m-am bucurat teribil când a prins avânt și în România. Nu cred că există produs care să mă fi dezamăgit crunt, și am încercat de la produse de îngrijire a tenului la produse de îngrijire a corpului. Vă recomand din tot sufletul produsele anticelulită și pentru fermitate, pentru că reușesc să tonifieze pielea și chiar dau rezultate bune, chiar și atunci când nivelul de mișcare nu este la cote optime. CC Cream-ul pentru păr m-a ajutat să-mi prelungesc perioadele dintre vopsirile ton pe ton, iar Nero Sublime, ultima gamă de îngrijire lansată, este absolut minunată pentru tenul meu stresat și lipsit de vitalitate. Aș putea vorbi de fapt despre produsele Collistar până mâine dimineață, dar voi rezerva toate acestea pentru o săptămână dedicată în exclusivitate brand-ului.

Dacă deja planificați să profitați de reducerile Sephora, aruncați o privire și la oferta Collistar, aici. Și de ce nu, profitați de 2+1 cât încă mai este posibil, adică astăzi și mâine.

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.