Tesori d’Oriente lansează gama Japanese Rituals

0
1814

Tesori d’Oriente lansează Japanese Rituals, gama ce integrează ȋn produsele de ȋngrijire ingredientele tradiționale japoneze, pentru o stare de bine și de răsfăț. 

Cultura japoneză integrează ritualul de îmbăiere și îl transforma într-un element esențial, căruia i se acordă o importanță deosebită pentru combaterea stresului și atingerea echilibrului interior. Momentul îmbăierii devine unul special. Atenția dedicată ritualului de îngrijire zilnic reprezintă filosofia estică despre purificarea corpului și a minții, cu accent pe aprecierea completă a prezentului.

Ingredientele principale ale produselor Tesori d’Oriente Japanese Rituals sunt parfumatul bujor și uleiul Tsubaki, obținut prin presarea semințelor de camelie. Acesta din urmă este bogat ȋn acizi graşi, Omega 9, vitamina E şi colagen vegetal, elemente ce contribuie la hidratarea pielii şi redarea şi menţinerea elasticităţii. Pe lângă proprietăţile antioxidante şi emoliente, aceste ingrediente sunt considerate aducătoare de noroc.

Prima oară când m-am întâlnit cu Tesori d’Oriente a fost acum câțiva ani, în baia unei prietene în Italia. Nu știam brandul din România și, spre rușinea mea, nici nu acordam prea multă importanță gelurilor de duș pe carele foloseam. Foloseam un brand oarecare pe care îl alegeam în funcție de miros. Întâlnirea cu Tesori d’Oriente, însă, mi-a schimbat complet percepția asupra produselor pe care ar trebui să le am în baie.

Gama Japanese Rituals aduce în prim plan arome florale pentru un răsfăț tradițional japonez. Parfumul gamei este intens, aroma combinând note fresh, florale și delicate. Notele de vârf sunt un amestec energizant de citrice, grapefruit și bergamotă care fac intrarea în scenă pentru notele florale de mijloc, compuse din frezii, iasomie, lăcrămioare, trandafir și măsline dulci. La final, notele de patchouli, cedru și mosc sunt aromele lemnoase care persistă, pentru o stare de răsfăț îndelungată.

Cum pentru mine mirosul este extrem de important, aromele lemnoase fiind și preferatele mele, combinația de arome a gamei Japanese Rituals sună extraordinar. Notele florale alese mă duc cu gândul la o primăvară eternă, curată, frumoasă și pură.

Gama Tesori d’Oriente Japanese Rituals promit o textura intens hidratantă a cremelor de baie și de duș, care catifelează pielea și o ajută să se mențină hidratată pentru mai multă vreme.

Gama Japanese Rituals conține apa de toaletă în varianta de 100 ml, ce poate fi găsită în magazine la prețul de 26 lei, crema de duș în varianta de 250 ml la prețul de 11,53 lei și crema de baie în varianta de 500 ml la prețul de 18,60 lei.

Z

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.