Stella Maxwell- noua ambasadoare MaxFactor

0
1232

MaxFactor este una dintre companiile de cosmetice recunoscute internaţional pentru produsele revoluţionare şi preţurile ce permit utilizarea lor de către grupuri mari de clienți. Brand-ul a fost fondat în 1909, în Polonia, de către Max Factor (Maksymilian Faktorowicz), fiind inițial o companie specializată în machiaj pentru actori și actrițe. Ulterior au extins posibilitatea utilizării produselor pentru uzul femeilor de pretutindeni.

Lista inovațiilor aduse de către MaxFactor este lungă, dar printre cele mai impresionante sunt lansarea produselor din gama “Color Harmony” (pudre cu o arie bogată de nuanțe, potrivită pentru mai multe tipuri de tonuri, făcând posibilă machierea fără diferențe evidente între culoarea naturală a tenului și produsul de machiaj aplicat), inventarea lip glossului și lansarea primelor produse de machiaj tip waterproof.

Recent, cei de la MaxFactor au anunțat un nou ambasador pentru prezentarea produselor: Stella Maxwell.

max-factor-stella-maxwell-noua-ambasadoare

Stella Maxwell este un model internațional, cunoscută pentru asocierea cu branduri precum Vogue, Harper’s Bazar, Versace, Chanel, Marc Jacobs și Victoria’s Secret. Cu mai mult de 1.8 milioane de persoane care o urmăresc pe Instagram, transformările de look și stilul de viață aspirațional, se integrează perfect în conceptul brand-ului Max Factor.

Modelul momentului, Stella, se alătură lui Candice Swanepoel ca un nou membru al marii familii Max Factor.

“Max Factor este un brand de make-up atât de reprezentativ, iar eu iubesc să experimentez cu machiajul, astfel încât rolul de ambasador este un vis devenit realitate. Sunt foarte emoționată în a mă alătura colegei mele Angel Candice,de la Victoria’s Secret. Îmi amintesc când furam produse Max Factor de la sora mea când am descoperit pentru prima dată machiajul, iar acum, mai mult ca niciodată, mă bazez pe aceste produse pentru orice mi-ar cere programul agitat. Abia aștept să dezvălui noile lansări Max Factor din 2017!”– Stella Maxwell

noua-ambasadoare-max-factor-stella-maxwell

Cu referire la noul anunț, Karen Owen, Vice Președinte în Marketing Max Factor, declară:

“ Suntem încântați să o primim pe Stella în familia Max Factor. Pe lângă frumusețea ei naturală, suntem atrași de energia, caracterul jucauș și încrederea în propria persoană a Stellei. Este un adevărat cameleon și ia decizii îndrăznețe cănd vine vorba de look. Pasiunea ei veritabilă pentru make-up și dorința de a se transforma o fac pe Stella un adevărat ambasador Max Factor și alegerea perfecta pentru a antrena audiența noastră.”

Pentru mai multe anunțuri și știri legate de Max Factor, urmăriți paginile de Instagram ale Max Factor si Stella Maxwell.

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.