Seventeen – Ieși din tipar și strălucește vara asta!

0
2484

E o întreagă nebunie cu păsările flamingo de vreo două veri. Și pe bună dreptate. Pe lângă că au o culoare vibrantă care ți-aduce instant un zâmbet pe buze, ar putea să devină pasărea reprezentativă a paradisului.

Seventeen a luat varianta asta în calcul, se pare, pentru că pentru vara 2018 tocmai ce-a lansat o paletă inspirată parcă din penajul și mediul de viață al acestei păsări. Vă mărturisesc că după multe-multe luni în care nu mi-a mai fost trezit deloc interesul asupra paletelor, aceasta m-a făcut să mă uit de mai multe ori la ea.Paradise Palette este un companion bun în călătorie, pentru că nuanțele pe care le conține sunt destinate nu numai obrajilor, ci și pleoapelor. În plus, pentru acel sunkissed/bonne mine look, conține și o pudră mată bronzantă.

Toate cele patru nuanțe de fard sunt punctate de irizații aurii sau cupru, astfel încât tonurile de roz și piersică să devină și mai intense, dar și să lase razele soarelui să se joace frumos cu ele. Partea din dreapta a paletei – Tropical Sunset, conține o superbă nuanță cărămizie cu irizații vintage gold, dar și o nuanță maro-roșcat cu superbe irizații cupru. Împreună, cele două vor arăta superb pe un ten bronzat. Partea Pink Flamingo, în stânga mi se pare că se adresează mai mult celor care au tenul porțelanat. Un roz intens, punctat de irizații aurii în două tonalități și un roz-piersică cu shimmer de culoarea șampaniei.

Toate nuanțele mi se pare că pot fi folosite foarte ușor împreună, putând da dimensiune machiajului, fie că vorbim de pleoape sau pomeți. Ador nuanța de cărămiziu și cu siguranță o voi folosi în machiajul ochilor. Cu restul nu voi discrimina – le voi folosi pe rând ca fard de obraz, cu mici accente pe pleoape.

Look-ul de vară propus de Seventeen se completează cu noile nuanțe de ruj All Day Lip Color Matt Metal. Culori mate, rezistente, cu efect metalizat. Și care pot fi transformate în gloss, cu ajutorul balsamului de buze inclus. De reținut însă că rezistența rujului va scădea atunci când se aplică Top Gloss. Cel puțin așa am aflat de la domnișoarele pe care le-am luat la întrebări despre produse în cadrul evenimentului de lansare.

Dacă e ceva ce țin minte și după 20 de ani (am făcut calculul și…cam atât a trecut de când am luat prima dată contact cu brandul Seventeen. Mă simt ușor bătrână!) este acel mascara de volum într-o nuanță de gri. A fost scos din ofertă între timp, însă Seventeen încă oferă o gamă variată de nuanțe de mascara. Lash Elegance, de exemplu, un rimel cu efect de gene false, vine în 4 variante de culoare: black, coffee, sapphire și mulberry. Oricare dintre nuanțe se va potrivi perfect cu nuanțele Paradise Palette. Periuța supradimensionată este creată cu gândul la acoperirea fiecărei gene.

Îmi place că Seventeen revine în atenția publicului din România. Pe lângă faptul că sunt de 20 de ani pe piața noastră, am apreciat încă de la început varietatea de produse și texturi. Time Plus Longlasting, fondul meu de ten preferat pe vremea studenției, încă este în portofoliul Seventeen. Personal, îmi oferă încredere, pentru că nicio companie nu ar păstra atâta amar de vreme un produs fără să fie cu adevărat performant.

Și ca să nu uit detalii importante. Paleta Paradise este ediție limitată și are un preț de aproximativ 115 lei. O găsiți sigur în magazinele Kendra și la magazine independente. Mascara are un preț de aproximativ 50 de lei, însă nu știu exact prețul rujurilor.

Sunt curioasă! În trusa voastră se regăsesc acum produse Seventeen? Și care ar fi acestea?

Fotografii folosite pentru ilustrare: Unsplash & PR.

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.