Săptămâna Minus 417 – Câștigător concurs!

1
235

Așa cum am promis, am ales marele câștigător al Săptămânii Minus 417, ce va intra în posesia unui premiu format din în trei produse minune, dintre cele prezentate zilele acestea. Înainte de a vă spune cine a câștigat concursul, aș vrea să explic procedeul extragerii, pentru a nu exista nelămuriri sau reclamații.

După ce am aprobat toate comentariile trimise înainte de termenul limită, am lăsat fiecăruia în parte un replay la mesaj prin care am mulțumit și i-am acordat un număr de ordine. Numerele acordate au fost de la 1 la 165, în ordinea in care apar postate, de la primul articol din săptămână la ultimul.

În felul acesta, a fost si mult mai simplu să contorizez răspunsurile dar și să mă asigur că nu a rămas nimeni fără niciun număr. Am numerotat doar persoanele, astfel că, dacă o persoană a lăsat mai multe mesaje la un singur articol a primit număr de concurs doar pentru primul comentariu postat. În schimb, așa cum am promis încă de la început, persoanele care au comentat la toate cele șapte articole au primit șapte numere, câte unul pentru fiecare articol la care au comentat.

Extragerea am făcut-o cu Random.org. Numărul câștigător este 118, așa cum se vede și din captura de mai jos, iar comentariul îi aparține Corinei Cosa! Felicitări!

Vă mulțumesc tuturor pentru participare și pentru vizitele pe blog. Apreciez susținerea voastră! Săptămâna viitoare intenționez să vă fac cunoscut un alt brand, să avem alte șapte produse prezentate și alte premii. Poate reușesc ca pe viitor să ofer mai multora dintre voi ocazia să testeze produsele despre care vorbim aici, pe blog!

Felicitări încă o dată, Corina! Te aștept cu un mesaj privat pe pagina de facebook în care să îmi dai datele de livrare. Să te bucuri de produse și să ne povestești și nouă cum ți s-au părut.

pe curând,

Z

 

SHARE
Previous article[Săptămâna Minus 417] Recovery Mud Mask + CONCURS!
Numele meu este Raluca şi sunt dependentă de scris. Şi de călătorii. Şi de frumos în toate formele lui. Sunt pasionată de oameni şi de poveştile lor. Iubesc cărţile, teatrul, filmele bune, opera, baletul, marea, bicicleta, Eminem, Rammstein şi Korn. V-am spus că nu pot trăi fără mare? A, şi iubesc căţeii.

1 COMMENT

  1. wow !!! cat am visat la produsele astea de care tot am auzit lucruri faine !!! iti multumesc mult pentru acest minunat premiu ..cu siguranta o sa va spun parerea mea sincera despre ele 🙂

Comentează și tu! Spune-ți părerea.