[Săptămâna Lancome] Hypnose Palette – Doll, Star sau Drama Eyes?

6
5189

Am păstrat paletele Hypnose pentru a încheia într-un ton cât mai plăcut și colorat #SăptămânaLancome. Sunt două palete a câte cinci farduri de pleoape create special pentru un machiaj cât mai elegant, dar foarte ușor de realizat. Effortlessly chic, în stilul Lancome.

Înainte de vi le prezenta pe fiecare în parte vreau să vă spun câte ceva despre paletele Hypnose. Dacă ați fost vreodată curioase să vedeți codurile și denumirile, probabil ați văzut că unele sunt codate cu DR (drama eyes), altele cu ST (star eyes), iar altele cu DO (doll eyes). Ei bine, această codificare vă spune exact ce tip de machiaj puteți obține cu aceste palete. Spre exemplu, paletele Doll Eyes sunt cele care oferă posibilitatea creării unui machiaj lejer, în nuanțe fresh, naturale, fiind foarte versatile pentru un machiaj de zi. Drama Eyes sunt paletele cu nuanțe ceva mai intense, profunde, dramatice, oferind posibilitatea creării unui smoky eye. Iar Star Eyes sunt paletele pentru un look chic și elegant, iar în general nuanțele sunt ușor mai sidefate.

Palete magnetice Lancome Hypnose EyesCe ar mai trebui să știți este că fiecare paletă Hypnose are două aplicatoare – unul cu bureței (un capăt rotund și unul ascuțit, pentru conturare) și o pensulă cu păr natural, potrivită pentru blending. Și, ca să vedeți ce înseamnă un produs high end, ca să nu fie pierdute atunci când paletele sunt înclinate, aplicatoarele rămân în paletă, prinse printr-un sistem magnetic. Așa că deschiderea din greșeală a trusei nu înseamnă pierderea aplicatoarelor.

Am folosit de câteva ori aplicatoarele și pensula pentru un machiaj rapid și sunt utilizabile cu rezultate satisfăcătoare. Desigur, pentru un makeup addict ce nu se poate despărți de pensulele foarte atent alese, rezultatul s-ar putea să nu fie 100% cel dorit, însă pentru o începătoare sau pentru o femeie care-și dorește aplicare rapidă sunt chiar prețioase.

Așezarea nuanțelor în paletele Hypnose nu este deloc întâmplătoare și pe oglindă există o folie ce se îndepărtează cu o schemă ce prezintă recomandarea de utilizare. Cele două nuanțe de pe lateral sunt pentru pleoapa mobilă (stânga) și arcadă (dreapta). Cele trei nuanțe de pe mijloc sunt ideale pentru accentuarea colțului extern și conturare (sus), crearea umbrei în pliul pleoapei (mijloc) și iluminarea colțului intern al ochiului (jos). Această aranjare a nuanțelor este identică pentru toate paletele cu 5 nuanțe Lancome.

Paleta Lancome Hypnose Star Eyes - ST3 - Terre D'Ivoire

Terre d’Ivoire este o paletă Star Eyes (ST3), cu nuanțe de maro și bej. Îmi plac foarte mult texturile fine, aproape cremoase,  și felul în care se amestecă una cu cealaltă. Machiajul obținut cu ajutorul său poate fi purtat atât în timpul zilei cât și seara, în funcție de nuanțele utilizate. Spre exemplu, se poate face ușor trecerea de la un machiaj de zi la unul de seară doar adăugând negrul pentru accentuarea colțului extern. Mai jos aveți swatch-uri.

Swatch Lancome Hypnose Star Eyes Palette Terre D'Ivoire

În machiajul de mai jos am folosit nuanțele exact așa cum sunt recomandate.

Saptamana Lancome - machiaj Hypnose Star Terre D'Ivoire

Paleta Nuit Mordoree a fost o ediție de toamnă (2015), însă am decis totuși să v-o prezint pentru că găsiți palete asemănătoare în colecția permanentă, cu diferențe legate doar de nuanța contur și poate cea de umbrire. În același timp, vreau să accentuez faptul că și edițiile limitate se bucură de aceeași calitate a texturilor și că există continuitate pe calitatea și intensitatea fardurilor din paletele Hypnose.

Poate părea că nu este mare diferență între cele două, însă există o diferență de ton (Nuit Mordoree are nuanțe mai calde, roșcate), dar și de texturi. Iluminatorul pentru arcadă este mat în această paletă, față de cea Star Eyes, iar nuanța de conturare (albastru) este satinată, pe când în paleta Terre d’Ivoire negrul este mat. Swatch-uri puteți vedea mai jos.

Swatch Lancome Hypnose Drama Eyes Palette - Nuit Mordoree

Am purtat săptămâna aceasta, pe înserat, acest machiaj. Poate l-ați văzut pe Instagram. Este creat în exact același stil, după recomandarea de pe paletă, însă am aplicat diferit fardul de obraz, am folosit și un iluminator și mi-am prins părul. Pentru că astfel de detalii contează când vorbim de machiaj, per ansamblu.

Saptamana Lancome - machiaj Hypnose Drama Eyes Nuit Mordoree

Îmi plac foarte mult paletele Hypnose pentru că nu simt neapărat nevoia de primer. Fardurile se comportă impecabil de-a lungul zilei și fără să fie aplicate peste o bază care să le ofere rezistență și tind să cred că formula Lancome incorporează fel de primer, pentru a oferi rezistență și intensitate. Se comportă minunat la blending și pot fi aplicate în straturi succesive pentru obținerea rezultatului dorit. Deși nu le-am folosit încă umede, tehnologia folosită în aceste palete permite aplicarea umedă a fardurilor, pentru a spori intensitatea culorilor.

În magazine găsiți diferite variante de culoare pentru fiecare dintre cele trei tipuri de palete Hypnose – Drama Eyes, Star Eyes și Doll Eyes. Prețul este de  261 de lei, iar dacă ajungeți în magazin să le testați uitați-vă după Hypnose Doll Eyes Grege Parisien. Și neapărat uitați-vă și la cele două palete în ediție limitată Parisian Lights – sunt pasteluri delicate, satinate și sidefate, ideale pentru un machiaj soft, dar elegant.

Aveți vreuna dintre paletele Hypnose? Care dintre ele v-a hipnotizat în așa fel încât să o luați în portfard?

6 COMENTARII

  1. Paletele Star Eyes mi se par destul de echilibrate ca nuante. Totusi, pentru rutina zilnica as alege unele Doll Eyes, iar pentru evenimente mai importante cred ca pot merge pe mana celor Drama Eyes, mai ales ca majoritatea tinutelor mele destinate acestor evenimente sunt inchise la culoare.

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.