Review: Bonilash – ser pentru creșterea și regenerarea genelor

84
134056

Pe final de februarie am primit în teste un produs pe care multe dintre voi cel mai probabil l-ar considera foarte util. Un ser pentru gene, un stimulent pentru creșterea lor, ce are efect pozitiv asupra lungimii și grosimii firelor de păr și le face mai sănătoase, dar le dă și o culoare naturală mai intensă.

Eram tare curioasă de Bonilash și m-am supărat nițel când o iritație în colțul extern al unui ochi, apărută din cauza vântului puternic, m-am împiedicat să încep utilizarea mai devreme. Dar pielea s-a vindecat până la urmă și am putut începe aplicarea zilnică.

Bonilash are la bază substanța activă bimatoprost, un stimulent pentru gene. Iar restul ingredientelor sunt selectate pentru a întări rădăcina și a amplifica sinteza keratinocitelor din rădăcină. Scopul final este ca genele să fie mai sănătoase, să se îndesească și creșterea să le fie accentuată.

Aplicator Bonilash - ser pentru cresterea genelor

Se aplică asemenea unui tuș de ochi, cu o pensulă, la baza genelor, pe lina firelor de păr. Un ser lejer, transparent, ce se distribuie ușor și se absoarbe destul de repede, fără să se întindă sau să curgă. Aplicarea se face seara, pe pielea curată și pe pleoapele uscate și demachiate, cu pleoapa închisă. Nu se aplică însă pe linia de jos a genelor și nici pe interiorul ochiului. Ca și pas în rutina de seară, cel mai indicat mi se pare să fie aplicat după crema de ochi, nu înainte, altfel există riscul să intre în ochi o dată ce se întinde crema, din neatenție sau grabă.

Perioada de aplicare este de 12 săptămâni, deci aproximativ trei luni. Eu sunt pe undeva pe la mijlocul perioadei de aplicare, deci vă pot arăta niște rezultate temporare. Pozele sunt făcute la începutul perioadei de testare și apoi la 5 săptămâni. Între timp am aplicat în continuare produsul, dar am avut o perioadă de o săptămână de pauză (lipsă de timp și oboseală acută).

Bonilash - before- after - 5 saptamani - 1

Bonilash - before- after - 5 saptamani - 2

Bonilash - before- after - 5 saptamani -3

Fotografiile din păcate nu au reușit să surprindă ceea ce simt eu și când vorbim de milimetri (la 1cm de gene o crește de 25% înseamnă 2,5mm), lucrurile nu sunt chiar atât de vizibile. În schimb, dacă vă uitați cu atenție, puteți vedea că genele sunt în pozele de jos mai curbate și că firele în colțurile ochilor sunt mai lungi și mai dese, acolo unde la început erau micuțe și destul de firave.

După o săptămână de aplicare a serului am început să-mi simt genele „bățoase” și să am mâncărimile pe care le asociez cu creșterea părului. Nu atât cât să fie inconfortabil, însă dacă îmi atingeam genele după demachiere simțeam că la bază sunt mai „țepoase”. Nu pot să spun că am avut parte de o creștere fenomenală, cel puțin nu încă, însă linia genelor, demachiată, pare mai plină atunci când privesc în oglindă față de început, iar firele mi se par mai groase și ceva mai lucioase.

Așadar, dacă ar fi să iau fiecare promisiune Bonilash aș zice că:

 1. Stimularea creșterii și alungirii firului – au crescut mai mult firele din colțurile externe, nu am observat încă o îmbunătățire majoră în alungirea firelor per total.
 2. Îndesirea și îngroșarea firului – da, aici pot spune că rezultatele devin vizibile după 5-6 săptămâni de aplicare.
 3. Prevenirea căderii excesive a firelor – nu am avut o problemă majoră nici înainte, dar la demachierea normală nu am mai observat fire pe dischetele demachiante, deși 1-2 fire pe săptămână le mai vedeam.
 4. Hrănirea, hidratarea și regenerarea fibrei firului – da, le simt mai puternice, mai lucioase și mai flexibile, nu uscate și agresate de purtarea mascaralei.
 5. Intensificarea culorii naturale a genelor – îmi par ceva mai negre decât erau înainte, însă pozele, lumina fiind diferită, nu pot reflecta acest lucru.
 6. Regenerarea și fortificarea genelor – având în vedere firele din colțurile externe mai crescute și faptul că le simt mai tari, pot spune că și aici am observat ceva rezultate.

Per total, aș spune că până acum Bonilash m-a ajutat să-mi recondiționez genele, asemenea unui tratament pentru păr. Nu mă pot pronunța cu adevărat pe alungire, dar este posibil ca și efectul de curbare să facă genele să pară că nu au crescut prea mult. Continui tratamentul și vedem la finalul celor 12 săptămâni dacă se observă o diferență notabilă față de început.

Ca și precauții: nu trebuie să intre în contact cu globul ocular, iar în caz că se întâmplă asta, ochii trebuie clătiți bine cu apă călduță. Nu trebuie utilizat serul Bonilash dacă există hipersenibilitate la oricare dintre ingredientelele produsului (le vedeți mai jos). Nu se aplică dacă există afecțiuni cronice ale ochiului și în cazul acesta trebuie consultat medicul specialist. Nu se aplică pe pielea iritată sau deteriorată (v-am spus că eu nu am început aplicarea până când iritația de la un ochi nu mi-a trecut complet!). Dacă apar iritații sau înroșire a pielii aplicarea trebuie întreruptă. Nu se folosește în timpul sarcinii, alăptării sau chimioterapiei.

Ingrediente Bonilash - ser pentru cresterea genelor

Serul Bonilash are 3ml, are data expirării inscripționată pe ambalaj și costă aproximativ 100 de lei în farmacii. Online l-am văzut și la 1001cosmetice, AICI.

Per total, în primă fază, înainte să termin tratamentul, l-aș recomanda celor care au genele deshidratate, firave și au nevoie de un produs care să le facă să revină la o stare mai bună. Pe partea de alungire și îndesire trebuie să-l mai testez puțin.

Pe voi vă tentează un astfel de produs? Cât de util l-ați considera în ritualurile voastre de înfrumusețare?

84 COMENTARII

   • Alina, dacă altcuiva un produs îi este bun și ție nu e reclamă și prostește lumea? Nu crezi că ești cam intolerantă?
    Mie ojele OPI de exemplu nu îmi plac deloc, pentru că am observat că-mi îngălbenesc unghiile și nu rezistă mai mult de 2-3 zile, deci nu le mai folosesc. Dar nu mă duc peste tot unde văd că cineva scrie de OPI să spun că e reclamă și prostește lumea. Folosesc alte oje, care pe unghiile mele au rezistență mai bună. Pot să-ți dau o serie de exemple pe tema asta, de la fonduri de ten la produse de îngrijire care în cazul meu nu funcționează, dar sunt iubite de o grămadă de persoane și-s chiar bestseller. E așa de greu să accepți faptul că nu toate produsele cosmetice sunt pentru toată lumea?

  • Bună, Ioana,
   Eu îl folosesc deja de 8 săptămâni, zilnic, și nu s-a terminat. Tind să cred că depășește perioada recomandată, de 3 luni de tratament. Are cât un liner ca și gramaj și se folosește fix așa, deci cred că ai putea să estimezi cam cât timp ți-ar ajunge gândinu-te cam cât timp folosești un tuș lichid.

    • Nu am tubul cu mine ( sunt în vacanță), dar parcă are termen de 6 luni de la deschidere. Nu este o problemă dacă întreții rezultatele. Eventual poți aplica o dată la 2 zile atâta vreme cât este in termenul recomandat de utilizare produsul ( semnul cu borcănașul deschis de pe tub indică perioada sigură de folosire de la deschidere)

 1. Deasemenea pozele de jos sunt si modificate cu sharpen sau structure. Cele de sus au alta culoare si sunt in ceata. Nu zic ca nu funcționează, dar ma enervează filtrele in astfel de situații!!!

  • Nu sunt modificare cu sharpen, ci doar la luminozitate, pentru că sunt făcute în zile diferite, deci lumină diferită. Am încercat să le aduc cât de cât la aceeși culoare.

  • daps, nici eu nu cred ca e o modificare pozitiva, sincer, si dupa cum am mai testat produse din reclame pe net ( visislim) nici vorba de efectele enuntate. pacaleli
   imi pare rau, dar dupa poze….nici o modificare

   • Îmi pare rău că aparatul foto nu are cum să surprindă modificările pe care le văd/simt eu, aparatura este limitată, e normal.
    Nu încerc să conving pe nimeni să cumpere ceva. Este strict un review și părerea mea/experiența mea cu un produs.
    Nu are de ce să-ți pară rău, important este că eu am văzut schimbarea în textura și grosimea firelor de păr, plus felul în care se așează același rimel pe gene 🙂 Pe mine m-a convins. Este foarte posibil ca în alte cazuri să nu aibă același efecte sau efectele să fie sporite.

 2. Si eu il folosesc de 2 luni.Rezultatele s-au vazut inca din primele saptamani.Sunt multumita de produs.E exact cum ziceai tu, pozele nu redau exact ce vedem si simtim noi.La mine cel mai tare se vede dupa ce aplic mascara.Sunt extrem de lungi.

  • Chiar mă gândeam zilele trecute să updatez review-ul cu poze cu o mascara căreia i-am făcut deja review, acolo se vede într-adevăr diferența 🙂
   Mă bucur că funcționează și la tine. Ca desime/grosime a firelor de păr vezi vreo diferență?

  • Pe mine nu m-a usturat și nu ar trebui să usture niciun produs, mai ales aplicat în zona ochilor. Dacă îl folosești este posibil să ai sensibilitate la unul dintre ingrediente și recomandarea mea este să oprești aplicarea 🙁

  • Salut, Maria,
   Nu cred că este o idee bună să folosești Bonilash peste genele puse. În primul rând pentru că există posibilitatea să afecteze adezivul pentru gene (nu sunt sigură, dar există posibilitatea asta, pentru că serul se aplică la baza genelor). Știu că extensiile au o rutină specială de îngrijire ca să se păstreze frumos și să reziste. Apoi, genele naturale vor crește de la rădăcină, ceea ce va face genele artificiale să se vadă inestetic acolo unde sunt prinse pe genele tale. Ideal ar fi să renunți la extensii și apoi să folosești Bonilash.

 3. Mie mi-au crescut genele foarte mult datorita picaturilor pe care le folosesc pentru glaucom. Substanta activa a picaturilor pe care le folosesc (Lumigan) este acest bimatoprost. Sincera sa fiu daca nu aveti probleme de sanatate nu v-as recomanda sa folositi. Acest bimatoprost este special pentru glaucom. Intr-adevar mi-au crescut foarte mult genele, dar mai bine fara glaucom si cu gene scurte decat cu gene lungi si cu glaucom.

  • Oof, îmi pare rău să aflu că ai glaucom. Sunt predispusă la asta și mi s-a explicat ce înseamnă, așa că mă aștept ca după o vârstă să apară și în cazul meu 🙁
   Cel mai probabil vorbim de o concentrație mult mai mică de bimatoprost în produsul cosmetic față de produsul medical și cred că și aplicarea este diferită. Presupun că picăturile pentru glaucom se aplică în ochi și nu la baza genelor.
   Din ce informații am găsit bimatoprost este un compus activ aprobat pentru uzul cosmetic și din ce au arătat studiile nu se acumulează în organism. Injectat, are o viață biologică de aproximativ 45 de minute, fiind descompus.

   • Da, picaturile se aplica in ochi in cazul glaucomului.
    Intr-adevar acum am niste geneeee! 🙂 le remarca toata lumea
    Mai mult, pe ploapa de jos nu beneficiam mai deloc de gene. Acum chiar le dau cu mascara.
    Control anual Jules, glaucomul nu prea da simptome.

    • Fac control anual. La mine din cauza presiunii intracraniene e risc crescut de glaucom. Poate totuși o să am noroc să nu fac, deși, la câte-s pe capul meu, nu știu cum o să reușesc să mă păstrez zen :))

 4. Eu l-am folosit o luna si ma trezeam dimineata cu ochii rosii si iritati. Am citit apoi despre bimatoprost si am aflat ca nu este de joaca cu el, poate schimba culoarea ochilor deschisi si culoarea pleoapei acolo unde se aplica. Asa ca am renuntat. Poate altele sunt mai norocoase. Am mai incercat si alte variante de tratamente de gene si mi se pare ca nu prea merita banii comparativ cu rezultatele care nu sunt spectaculoase. Mai bine un rimel super si s-a rezolvat.

  • Bimatoprost este o substanță activă folosită în tratamentul glaucomului, într-adevăr. Însă este aprobată pentru uz cosmetic, desigur, în concentrații diferite față de aplicația medicală. Este foarte bine că nu ai continuat utilizarea produsului atâta vreme cât ochii ți se iritau.
   Eu nu am observat diferențe în culoarea pleoapei sau a ochilor (am ochii deschiși la culoare), însă am avut mare grijă să nu îmi intre în ochi și să stea doar la baza genelor.

  • Bonilash nu se aplică pe ochi iritați sau cu orice fel de problemă. Conjuctivita trebuie tratată, pentru că poate reapărea și cu siguranță sănătatea vine înaintea esteticii.

 5. Eu l-am folosit de patru săptămâni şi nu am văzut nici un rezultat, în afară de faptul că îmi provoacă usturime la ploape, sper să nu-mi strice vederea. Părerea mea este o reclamă mincinoasă ca multe altele !!!

  • Bună, Corina,
   Nu ar trebui să folosești niciun produs dacă îți provoacă disconfort, mai ales în zona ochilor. Și în instrucțiunile de utilizare ale produsului scrie asta…

 6. Il folosesc de 2 zile insa ma usutura cand il aplic si parca mi s-a inchis putin la culoare zona unde il.aplic. nu stiu,imi este sincer frica sa il mai folosesc…..

  • Dacă ai usturimi la aplicare nu îl mai folosi. Este posibil să nu fie un produs potrivit pentru tine. Usturimea nu este un semn bun în niciun produs.
   Eu nu am avut disconfort la utilizare și nici nu am observat vreo colorare sau decolorare a pleoapei în urma aplicării.

 7. Pana sa apara bonilash, mi-am indesit genele si sprancenele cu ulei de ricin. Cum aplicam? Am pus o picatura de ulei de ricin intr-un tub cu rimel si aplicam pe gene, iar la sprancene la fel, ca sa nu mai mi le evidentiez cu fard/vopsea etc., foloseam rimel maron+ulei de ricin. Sincer, eu n-as da 100 de lei pe 3 ml de bonilash, mai ales ca nu se stie daca da sau nu alergii.

  • Orice substanță, naturală sau creată în laborator, poate produce alergii. Altfel nu ar fi oameni alergici la lactoză, la fructe de mare sau diferse tipuri de alune. Substanțele 100% naturale pot cauza alergii și reacțiii puternice atunci când există sensibilități și predispoziție la alergii.
   În cazul meu uleiul de ricin nu a dat rezultate (am încercat să-mi repar sprâncenele acum ceva vreme aplicând zilnic, l-am încercat și în măștile de păr și este foarte-foarte greu de spălat). În schimb, când mi-a ajuns în ochi (curge, că e fluid, nu e o cremă) am avut usturimi puternice. Ricinul în sine (mă refer la semințele plantei) este periculos pentru sănătate. Prin prelucrarea în ulei se elimină toxinele din el, într-adevăr. Asta nu înseamnă însă că nu s-au înregistrat cazuri de otrăvire cu uleiul de ricin. Este folosit și ca laxativ și de aici problemele, atunci când se depășesc dozele recomandate. Are și beneficii pentru piele, desigur, în principal pe hidratare. Conține vitamina E, omega 6 și omega 8, minerale și proteine. Este însă și un ulei antibacterian și antifungic și tocmai de-asta ar trebui folosit cu mare grijă în zona ochilor, unde echilibrul natural poate fi foarte ușor schimbat. Persoanele cu piele sensibilă pot experimenta o uscare a pielii în zonele în care aplică datorită efectului antifungic și dezinfectant. Mare-mare grijă să nu-ți ajungă în ochi, iar dacă se întâmplă, spală bine ochii cu apă, nu aștepta să treacă usturimea de la sine.

 8. Bun.Am folosit bonilash si am fost multumita dar nu stiu daca pot sa-l folosesc timp indelungat.M-ar interesa daca pot folosi inca un tub.Pentru mine primul unb a facut minuni.

  • Poți folosi încă un tub pentru întreținere. Nu îl folosești zilnic, ci o dată la câteva zile, să menții rezultatele. Eu așa am făcut cu ceea ce mi-a rămas, după 2 luni de aplicare zilnică 🙂

 9. Eu azi am început. Sper sa dea rezultate,am avut 2 ani gene puse și am impresia km nu mai am genute deloc..sper sa ma ajute…și pe produs am dat 95 lei!

  • Sper să funcționeze și în cazul tău 🙂
   Eu nu am avut extensii până acum, nu știu exact ce probleme pot apărea în urma înlăturării lor. Însă pe partea de regenerare Bonilash chiar a făcut față 🙂

 10. Când aplicau serul te ustura pielea? Si eu si cumnata folosim si simțim o usturime câteva minute 🙁 nu am găsit nicăieri dacă este normal..

  • Nu am simțit usturime decât o singură dată, când l-am aplicat pe pielea încă ușor umedă (tocmai mă demachiasem și mă grăbeam să mă duc la culcare). Însă nu ar trebui să usture de fiecare dată. În afară de usturime se înroșește zona sau simți orice alt fel de disconfort (ca și cum ai avea ceva în ochi?)

    • Dacă zici că trece de la sine în câteva minute și nu apar alte reacții e posibil să fie pur și simplu o sensibilitate sporită la ingredientele active. Dacă continui folosirea fii în continuare atentă dacă apar cumva și alte reacții – înroșirea este un semn clar că ai putea avea o alergie la compușii Bonilash și nu ar trebui să continui utilizarea.

 11. De astăzi il folosesc si eu, am simtit o mica usturime la aplicare pana sa uscat dar nu este insuportabilă, cred ca o sa incerc totusi cateva zile si daca nu dispare o sa ma opresc!

  • O să mai întreb și eu fetele care știu că l-au folosit dacă au experimentat usturime la aplicare. Eu, cum am spus, am avut doar când am aplicat pe pielea încă ușor umedă, neuscată complet.

 12. Buna sunt Maria am inceput si eu sa folosesc bonilash de 3 saptamini sincer deja vad rezultate bune sunt uimita si fericita dar singura mica problema pe care o am este ca după aplicare ma ustura cîteva secunde pielea după care nu mai am nimic.Asta nu m-a facut sa ma opresc sa aplic cerul nu am nimic altceva decit gene mai dese mai nuanțate si mai lungi.

  • Se pare că sunt printre puținele care nu au o sensibilitate anume în zona ochilor la aplicare. Mă bucur în schimb că funcționează și pentru tine și că ai rezultatele dorite 🙂

 13. Se specifica faptul ca e interzis gravidelor. Știe cineva daca e un avertisment general pt a se pune firma la adăpost de un eventual proces, ori chiar conține ingrediente nocive pt bebe? L-as întreba pe medicul meu ginecolog dar nu cred ca știe el de Bonilash. 🙂

  • Poți să-i spui medicului tău că ingredientul activ este biomatoprost, ar trebui să știe dacă îți este sau nu interzis.
   Companiile cosmetice nu au des ocazia să testeze produse pe femei însărcinate, așa că neștiind ce efect ar putea avea asupra sarcinii preferă să scrie avertizările respective. Ceea ce mie mi se pare corect. Ingredientul activ este folosit și în tratarea glaucomului – s-au dovedit și efectele cosmetice, așa că a ajuns să fie utilizat și în produsele pentru gene. Eu aș urma însă avertizările din prospect. Atâta vreme cât nu se cunosc posibilele efecte, de ce să riști?

 14. Buna, eu am oprit folosirea după o lună din cauza ca am răcit si îmi curg ochii intruna. Pe de altă parte mă gândesc dacă răceala asta nu e cumva o reacție alergică la produs. Si pe mine ma ustura puțin după aplicare, iar dimineața lacrimam si ustura din nou…

 15. Este singurul produs de pe piață care pentru mine a dat rezultate extraordinare.
  Am fost reticentă la început, dar după numai o săptămână am văzut miracolul.
  Dacă nu te machiezi de obicei, cu siguranță nu se va vedea diferența mare cu ochiul liber, în momentul în care am pus un strat de rimel,am zis wow!
  Nu m-au usturat ochii niciodată și nici alte schimbări nu s-au produs în urma folosirii lui.
  Aș fi însă curioasă ce se întâmplă atunci când nu-l mai folosești,ilar a fi să revină la lungimea inițială…

  • Mă bucur mult că-ți place produsul și ți-e util 🙂
   Eu am vreo 3 luni de când nu l-am mai folosit. Nu, nu-și revin la lungimea inițială. Cel puțin nu încă. Rezultatele încă se văd.

 16. Buna ! am citit toate comentariile de mai sus si pot sa va spun urmatoarele:
  1. am mai folosit si alte produse destinate indesirii/cresterii genelor si nu prea am vazut rezultate
  2. n-am avut incredere in reclama facuta la TV pt. Bonilash ( ba chiar ma amuzam de cate ori o vedeam ) si pana la urma am zis: ce-ar fi sa incerc ?! .. am gasit produsul la pret redus si l-am cumparat acum 2 luni si jumatate.. la inceput ma dadeam dar mai uitam si de acum 2 luni chiar l-am folosit in mod constant, zilnic inainte de culcare .. este exact cum spuneau si alte persoane mai sus: diferentele se vad si fara machiaj dar dupa folosirea rimelului efectul este chiar uimitor !
  3. si pe mine ma ustura putin dupa utilizare ( timp de cateva secunde ) .. dar nu am nici un fel de iritatie sau ceva de genul asta.

 17. Buna,si eu folosesc produsul de 2 săptămâni dupa ce am vazut efectele lui la manichiurista mea care l folosește de 3 luni si genele au crescut 😍😍😍si chiar i s au curbat,întrebarea mea este se pot vopsi genele in timpul tratamentului si cu ce fel de vopsea???

 18. Foarte bun ,rezultate super ….dar , întotdeauna există un dar, după vreo trei luni de la terminarea aplicarii genele mele au început să cadă. ..cate una (la demachiere ) iar acum le am mai mici decât înainte. ..help !să încerc din nou cu bonilash ?

  • Hmm, aici nu știu ce să zic. Acum că mă gândesc și eu am avut o perioadă după vreo 2-3 luni când am văzut gene pe dischetele demachiante, dar eu în perioada respectivă foloseam și o mascara waterproof, am cam dat vina pe ea. Mai mici sau mai rare ca înainte nu le am, au trecut vreo 5 luni de când am terminat Bonilash-ul meu, cred că și mai mult, dar s-au păstrat din rezultate. Sunt mai dese decât la început și ușor mai lungi (se vede cel mai bine când aplic mascara).
   Ai schimbat ceva în rutina de îngrijire în zona ochilor? Mă refer la demachiant, cremă contur ochi, farduri sau mascara. Întreb pentru că e un pic prea mult ca rezultatele nu doar să se ducă de tot, dar chiar să fie genele mai mici decât la început.

 19. Nu am schimbat nimic în rutina zilnică, cred că mai încerc încă odată, și după terminare ma gândesc sa folosesc ulei de ricin pentru întărire. ..zic și eu. ..cât despre rimel, nun folosesc waterprof acum am un Astor (foarte bun)

  • Uleiul de ricin o să ajute la hidratarea și protecția genelor (mai ales pe vremea asta, când fața este cea mai expusă vremii).
   Încearcă să folosești un demachiant bifazic la demachiere, eventual ulei de migdale dulci. Descompune imediat machiajul, fără să trebuiască să freci și să agresezi zona și astfel și genele sunt mai puțin stresate.
   Cu uleiul de ricin ai grijă mare la aplicare, dacă decizi să-l folosești, ustură tare dacă intră în ochi și poate cauza probleme.

 20. De 5 zile folosesc serul si nu stiu dacă sunt alergică sau nu.Îl aplic după ce mă demachiez si simt o mică usturime ptr câteva sec.,după care nu mai am nici o problemă.Gene mele sunt spectaculoase dar am experimentat ptr două sapt. genele fir cu fir si mi-au căzut o bună parte din genele mele. Eu doar vreau sa grăbesc regenerarea genelor mele.Crezi că ar trebuii sa renunț la utilizarea produsului? Din ce vad sunt persoane care nu-l mai folosesc ptr că le ustură la aplicare !!!

  • Dacă nu ți se înroșește zona și disconfortul nu este continuu nu cred că vorbim de o alergie. Eu am pățit asta (un fel de usturime de scurtă durată) când am aplicat serul imediat după ce m-am demachiat și aveam pleoapele ușor umede. Dacă folosești serul imediat ce te-ai spălat pe față așteaptă 15-20 de minute să te asiguri că pielea este perfect uscată și vezi dacă mai ai senzația de usturime.

 21. Am folosit si eu produsul, eram la al doilea tub si m am hotarat sa l arunc, pt ca au inceput sa mi cada genele. E adevarat ca mi au crescut genele, dar cred ca e mai bine pt mine sa ma opresc aici. Poate ca e doar cazul meu sau a catorva persoane, dar e bine sa specificati si riscul acesta. Cam de la jumatatea lui octombrie il folosesc, am respectat indicatiile, dar de o luna incoace au inceput sa cada de fiecare data cand ma spal pe ochi. Deci, ceva nu e bine..

  • Ai schimbat vreun produs de îngrijire/machiaj în perioada asta? E vreo șansă să interacționeze cu altceva?
   Eu am folosit primul tub până la final, am avut rezultate foarte bune și apoi nu mi-am mai cumpărat altul. În schimb, vreau să mi-l mai iau acum, pe primăvară, pentru că deși au rămas rezultatele în mare parte (gene mai dese, se așează rimelul foarte bine) vreau încă un pic de boost.

   Spui că erai la al doilea tub. L-ai folosit ca și întreținere (o dată la câteva zile) sau l-ai aplicat zilnic, la fel ca primul tub?

 22. Si eu am folosit Bonilash si in cazul meu efectul a fost pozitiv. Inainte , la fiecare demachiere eram stresata ca-mi cadeau si mi se rupeau genele. Acum insa genele sunt mai dese, mai lungi si nu ma mai stresez la demachiere. Ma bucur ca l-am folosit si daca va fi nevoie o sa- l folosesc si in viitor.

 23. Buna,vreau sa va spun ca folosesc si eu Bonilash si sunt foarte,foarte multumita. Nu ma asteptam sa am rezultate dar se pare ca m am inselat.Chiar mi au crescut foarte tare genele.La mine rezultatul s a vazut dupa aproximativ 3 saptamani.Intradevar mi au crescut mai tare in colturile ochilor. Cand ma dau cu mascara ma intreaba prietenii daca am gene false,asa mari au crescut.Pe mine un tub m a tinut aproximativ 4 saptamani.Eu una ma declar multumita si il recomand cu toata increderea.

  • Nu mi se pare că am genele subțiate, de căzut nu mi-au căzut după tratament. Mi se pare că-s în continuare destul de hidratate. Au trecut peste 8 luni de când nu am mai folosit eu Bonilash, se simte nevoia de un boost, în sensul că efectul de după terminarea tratamentului nu rămâne definitiv.

    • După ce termini primul tub ar trebui să folosești o dată, maxim de două ori pe săptămână, pentru întreținerea rezultatelor. Chiar nu cred că este o idee bună să folosești serul în continuu.

 24. Acum un an am folosit Bonilash timp de trei luni, am fost mulțumită atunci, rezultatele mi se păreau bune la vremea respectiva, neavând cu ce altceva sa-l compar. Am descoperit acum REALASH care este dublu ca preț, dar incomparabil ca rezultate. Îl folosesc de doua luni jumate, iar rezultatele au început sa apăra după trei săptămâni, ele îmbunătățindu-se pe parcurs ! Acum am niște gene cum nu le-am avut niciodată, mult mai lungi decat cu BONILASH. Se folosește primul tub zilnic, timp de trei luni, apoi îți iei cel de-al doilea tub pe care-l folosești de doua ori pe săptămâna pentru menținerea genelor lungi ! Este intr-adevăr incredibil, sunt mereu întrebata dacă am gene false atingi când aplic și rimelul ! Recomand REALASH, este mai scump, dar rezultatele sunt incredibile !

 25. Eu am avut dintotdeauna gene destul de lungi. Din pacate, am avut parte de chimioterapie si am ramas fara gene. Jur ca la mine bonilash a functionat. N-am avut niciodata gene atat de lungi! Fiind purtatoare de ochelari, a trebuit sa le scurtez cu forfecuta de unghii sa incapa sub lentile. Nu am nici un interes sa fac reclama si nici sa prostesc lumea. Recunosc ca am intalnit o doamna careia i l-am recomandat, dar din nefericire la ea nu a functionat.

  • Îmi pare tare rău să aflu că ai trecut prin experiența chimioterapiei, dar mă bucur că ai reușit să găsești un produs care să-ți redea genele. Ca să nu apelezi la forfecuță, să știi că sunt rimeluri care lasă genele destul de flexibile, cât să nu se ciocnească în lentilele ochelarilor și să-ți provoace disconfort. Mă gândesc la Plush de la Maybelline (ambalaj turcoaz) și la Rimmel London cu ulei de argan (ambalaj bronz).
   Fiind un produs cosmetic nu funcționează în toate cazurile și nu pentru toată lumea la fel, așa că de-asta amica ta nu a avut aceleași rezultate, cel mai probabil.

  • Găsești produse cu ingredientul activ (biomatoprost) în farmacii, doar cere-le farmacistelor să te îndrume către produsul respectiv. Posibil ca în unele țări să se vândă doar pe rețetă, depinde de concentrația ingredientului activ. Știu că în SUA sunt și produse over the counter, dar și produse doar pe rețetă.

 26. am folosit, primul tub m-a tinut 2 luni cu aplicare zilnica, continui cu inca unul. Rezultate foarte bune am avut, o sa folosesc pana voi fi si mai multumita de lungimea genelor. Sunt mai lungi, mai pigmentate, mai rezistente, mai dese, mai groase, mai curbate. Folosesc muuuuult mai putin rimel ca inainte.

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.