Piele perfectă? Se poate!

0
3637

Ne dorim o piele dacă nu perfectă, cel puțin mai aproape de perfecțiune. Vrem un ten luminos și o piele a corpului fermă și elastică. Din păcate, însă, dieta, celulita, vergeturile, ridurile sunt doar cateva probleme cu care ne confruntam zilnic. Pe lângă un regim alimentar echilibrat și consmul zilnic necesar de apă, pentru a ne rezolva probleme pielii tot industria de beauty ne scoate din încurcătură.

Am descoperit 3 aparate de ultimă oră care îmbină perfect tehnici faciale și corporale, fiecare dintre ele având un alt mecanism de funcționare și lucrând fiecare pe un alt segment/țesut. Cele 3 aparate reprezintă cele mai noi și mai spectaculoase inovații în industria frumuseții corporale și faciale. Iata cum funcționează și cum ne ajută cele 3 echipamente din industria de beauty, să corectam micile imperfecțiuni inestetice ale pielii.

Radiofrecvența Premium –  tonifiere profundă, aproape instantaneu. Tratamentele bazate pe radiofrecvență conturează, tonifică, netezesc și “ridică” fără a leza țesuturile. Terapia cu radiofrecvență este complet sigură, non-invazivă și non-agresivă pentru corp.

Noutatea absolută constă în utilizarea a două tehnologii: CET care pătrunde 3-5 cm, cu efect excelent anticelulitic, dar mai ales noua tehnologie RET care pătrunde acum mult mai profund (9-12 cm subcutanat), acționând asupra grăsimii de profunzime care era și cel mai greu de tratat. 

La nivel corporal, radiofrecvența reconturează și redefinește liniile siluetei. Se poate observa chiar cum acțiunea termolipolitică a undelor de radiofrecvența continuă și după încheierea ședinței: pacientul resimte în continuare o caldură la nivelul zonei tratate.  Vorbim de o reconturare ce redă linia perfectă a siluetei.

La nivel facial, radiofrecvența netezește și uniformizează ridurile, întinerește tenul prin creșterea producției de colagen endogen. Termoterapia generată de radiofrecvență îmbunatațește textura și aspectul general al tenului de la prima ședință.Este singura terapie care elimină bărbia dublă și reface volumetria la nivel facial.

Regenix/ HIFU facial + corporal – un echipament cu adevarat spectaculos

Acest aparat utilizează o tehnică non-invazivă care înlocuiește liftingul chirurgical și nu necesită timp de recuperare. Procedura poate fi aplicată tutoror persoanelor, indiferent de vârstă. Echipamentul beneficiază de o varietate de transmițătoare pentru diferite niveluri ale pielii. Actionează prin ultrasunete focusate, de intensitate ridicată, asupra fiecărui strat al pielii.

Aplicabilitate și efecte:  redefinește ovalul și volumetria feței; ridică pomeții; modelează bărbia dublă; lifting pleoape superioare și sprâncene; reduce ridurile adânci, inclusiv nasolabiale; tonifică pielea; corecția ptozei gravitaționale; resuspensia țesuturilor; reduce cicatricile; lifting instant față, gât și zona decolteului; reduce pungile de sub ochi; liftarea tegumentului la nivelul brațelor, interiorul coapselor, abdomen, fese; scădere în centimetri.

Sculptor – 5 terapii diferite cu rezultate excelente atat pentru corp cat si pentru fata

Sculptor înglobează cele mai performante și eficiente terapii de slăbire, remodelare, tonifiere, anticelulitice și reîntinerire care se pot îmbina într-un protocol perfect cu rezultate vizibile imediat. Sculptor combină 5 tehnologii pentru a oferi rezultate complexe și tratează: celulita, tegumentul flasc, adipozitățile localizate, ridurile, petele pigmentare.

Dar hai să vedem ce face mai exact acest aparat, pentru față și pentru corp.

CORPORAL

  • HImFU – terapie unică, patentată pentru slăbire localizata prin unde focalizate care distrug garantat și în siguranță 7-8milioane adipocite – rezultatele sunt măsurabile în centimetri pierduți dupa fiecare sedință;
  • CrioRadiofrecventa– o altă terapie unică ce combină concomitent criolipoliza (-15 grade) cu radiofrecvența (65 grade) monopolară sau multipolară (în funcție de gradul de celulită): efecte spectaculoase pe parte de liftare, compactare, anticelulitic și laxitate;
  • Masaj transdermic DermoHealth cu tehnologie LED Laser – ridică, modelează, reconturează.

FACIAL

  • CrioRadiofrecvența– lifting facial restructurant pentru redefinirea conturului facial, poate fi folosit inclusiv pe tenul cuperotic;
  • Radiofrecventa tetrapolară– antirid, tonifiant, liftare, pielea lăsată a gâtului, bărbie dublă;
  • Dermohealth + DermoLED– efecte rapide pentru tratamente anticearcan, pungi sub ochi, detoxifiere facială, creșterea elasticității, stimulare fibroblaste ;
  • Microdermoabraziune cu pulbere de diamant cu stickuri de unică folosință de diferite granulații, pentru diferite tipuri de ten, pentru stimularea regenerării epiteliale.

Dacă ați putea încerca oricare dintre aceste aparate, pe care l-ați încerca și de ce? Ce probleme ați dori să rezolvați?

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.