BlendSmart – peria rotativă pentru machiaj în România

0
2161

Produsele pentru aplicarea machiajului devin din ce în ce mai tehnologizate, iar factori precum durata de timp acordată pentru obținerea unui machiaj și ușurința de obținere a unui look specific sunt atent studiate. Inovațiile continuă să apară în acest domeniu, pentru a oferi o gamă de pensule variată, cu accesabilitate indiferent de tipul produsului de make-up aplicat într-un anumit machiaj. Sole Luxury Boutique au extins portofoliul de gadgeturi de beauty, prin introducerea pe piața locală a unei perii rotative automate pentru aplicarea machiajului, în exclusivitate.

Peria BlendSmart este un accesoriu tehnologizat, potrivit pentru aplicarea machiajului atât de către un make-up artist, dar și de iubitoarele de machiaj amatoare. Rotațiile ajung la 190 pe minut, la 360°, astfel încat durata de aplicare a machiajului scade, iar confortul este unul sporit.

Peria BlendSmart oferă trei pensule interschimbabile în funcție de produsul aplicat. Capetele pot fi folosite pentru aplicarea blush-ului, fondului de ten sau bazei de machiaj, fiind potrivite pentru formule lichide, cremoase sau tip pudră. Fibrele din componența pensulelor sunt sintetice, așa că procesul de curățare este lejer.

Mânerul periei este confortabil și ergonomic, permițând un control precis. În plus, aspectul final este unul air-brushed datorita mișcărilor rotative ale periei și cantității reduse de produs aplicat pe ten.

„BlendSmart este un produs revoluționar și suntem siguri că va avea succes în rândul româncelor, mai ales având în vedere pasiunea lor pentru tehnologie și gadget-uri de ultimă generație. În plus, un alt avantaj al acestui dispozitiv constă în reducerea timpului dedicat machiajului, un aspect important pentru orice femeie”, a declarat Angela Țiboc, Director al Diviziei de Fashion & Lifestyle a SOLE.

Dupa introducerea bateriei în perie se poate aplica produsul de machaj dorit direct pe piele, într-o cantitate mai mica decât folosiți în mod obișnuit. Mișcările rotative vor distribui fondul de ten,blush-ul sau baza de machiaj pe toată suprafața tenului.

Makeup Swan a avut ocazia să testeze deja această pensulă, vedeți mai jos prima ei întâlnire cu ea.

Un review comparativ mai jos – BlendSmart și tehnică normală de aplicare a machiajului

Și grav3yardgirl, dacă vă plac review-urile ceva mai…altfel 🙂

Pensulele se schimbă prin tragerea ușoară și se pot curăța cu apă și săpun. Pachetul complet conține mânerul, bateria și pensula pentru fond de ten. Capetele pentru fard de obraz și pudră pot fi achiziționate separat, la prețul de 114,90 lei.

Peria BlendSmart poate fi achiziționată în magazinele SOLE din București, Cluj-Napoca și Baia Mare sau online la prețul de 299,90 lei.

Cum vi se pare ideea unei pensule de machiaj rotative și cu capete interschimbabile? Vă tentează? V-ar salva timp (și bani)?

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.