NOU – Apivita Bee Radiant SPF 30

1
1705
Bee Radiant SPF 30

Nu mai este deloc o surpriză că sunt fan înfocat al produselor Apivita. În special mare fan al produselor cu SPF. Astăzi vreau să vă povestesc despre Bee Radiant SPF 30, un produs nou cu celule stem din portocală, din gama Bee Radiant.

Oricât aș scrie despre foto îmbătrânire, despre importanța folosirii cremelor cu protecție UV sau despre apariția timpurie a ridurilor, tot nu mi se pare suficient. Foarte multe femei încă cred că protecția solară este doar pentru vara, în concediu. Deși toate ne dorim să întârziem cât mai mult posibil apariția ridurilor și ne dorim un ten neted, strălucitor și liminos, nu luăm în considerare avertizările specialiștilor cu privire la protecția solară. Mai mult de 80% din semnele îmbătrânirii sunt cauzate de radiațiile UV și poluare, factori la care suntem expuse zilnic. 

Sub acțiunea razelor solare, tenul își pierde gradual luminozitatea și elasticitatea, iar ridurile încep să își facă simțite prezența. Pentru a contracara apariția ridurilor, Apivita a lansat Bee Radiant SPF 30, o cremă de zi cu un conținut de ingrediente naturale în proporție de 84%.

Bee Radiant SPF 30 are o consistență fluidă și un miros plăcut, nu foarte puternic. Se aplică ușor și se întinde uniform pe piele. Fiind ușor fluid, acoperă fără a lăsa un film gras sau vizibil pe piele și este absorbit imediat.  Printre beneficiile Bee Radiant SPF 30 se numără protecția mare împortiva razelor UV, protecția împotriva factorilor agresori, prevenirea dar și reducerea ridurilor dar și restaurarea luminozității naturale a pielii. Tenul capătă un aspect catifelant, radiant, sănătos și vizibil întinerit.

Bee Radiant SPF 30 nu conține PARABENI, SILICON, PROPILEN GLICOL, BUTILEN GLICOL, ULEI MINERAL, ETANOLAMINĂ sau FTALAȚI.

În schimb, este bogată în uleiuri esențiale organice pure, de bergamotă, mandarină verde, trandafir și grapefruit.

Dacă doriți să o testați, Bee Radiant SPF 30 este disponibilă în magazinul Apivita din Băneasa Shopping City cât și în farmaciile Sensiblu.

pe curând,

Z

1 COMENTARIU

Comentează și tu! Spune-ți părerea.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.